Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

akoestisch plafondpaneel loff
Kleuren:
Zie downloads voor onze standaardkleuren, andere kleuren op aanvraag.
Prints:
Foto naar keuze
Framekleur:
Zwart RAL9005, wit RAL9010 of geanodiseerd aluminium. Andere RAL kleuren op aanvraag. (Of zonder frame, met doek overspannen)
Akoestisch materiaal:
Polyesterwol D40 kg/m³ - dikte 40 mm
Absorptiewaarde αw:
0,9 (=90% van het geluid wordt geabsorbeerd)

Akoestisch plafondpaneel LOFF

Een akoestisch plafondpaneel zorgt voor een beter akoestisch comfort van je ruimte, zonder de functie van de ruimte uit het oog te verliezen. Op deze manier krijgt de omgeving zowel een visuele als een akoestische upgrade.

Akoestisch wandpaneel kwaliteit

Eigenschappen akoestisch plafondpaneel

Frame

Ons akoestisch plafondpaneel bestaat uit een aluminium profiel met een diepte van 55mm. Standaard worden de akoestische plafondpanelen aangeboden in 3 framekleuren: geanodiseerd aluminium, wit of zwart. Andere RAL kleuren zijn mogelijk op aanvraag. Je kan ook kiezen voor een decostretch doek waarbij het frame overspannen wordt met het doek zodat het kleur van het doek of de print doorloopt over de zijkanten van het kader.

Akoestisch wandpaneel

Doek

Het akoestisch plafondpaneel kan voorzien worden van een geverfd doek, in een effen kleur uit de stofstalen van Lucia (zie downloads voor onze standaardkleuren) ofwel een full-colour bedrukking van een foto naar keuze op een acoutex doek. (Maximale breedte Lucia doek = 155 cm. / Maximale breedte Acoutex doek = 310 cm.)

akoestisch wandpaneel absorptie

Absorptiewaarde akoestisch plafondpaneel

Gemiddelde absorptiewaarde αw = 0,9
= 90% van het geluid wordt geabsorbeerd
PS: Voor een nog beter akoestisch comfort, helpt het om het probleem zowel aan het plafond als aan de wand aan te pakken. Onze akoestische wandpanelen bieden dezelfde mogelijkheden en opties als de plafondpanelen.

Martijn Devos

Heb je last van een vervelende nagalm, storende geluiden of lawaai? Via een specifieke geluidsstudie kunnen we een antwoord bieden op jouw akoestisch probleem. Benieuwd naar onze oplossingen en naar wat er allemaal mogelijk is met een akoestisch plafondpaneel? Ik kom met veel plezier bij je langs. 

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Trots op deze referentie

Een strak en clean interieur vraagt uiteraard ook voor strakke oplossingen. Voor Embo Architecten kozen we voor akoestische, witte plafondpanelen met een zwevend effect. Hierdoor dienen de panelen niet alleen als akoestische demper, maar ook als eyecatcher in hun kantoorruimte.Bekijk referentie

“De professionele en verzorgde plaatsing resulteerde in een stijlvol en tijdloos product dat zich naadloos integreert in het interieur. En vooral: de verbeterde akoestiek zorgt voor een aangename werksfeer.”

Marie Vancoppernolle
Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.