Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Akoestisch plafondpaneel - Embo Referentie Loff
Kleuren:
Zie downloads voor onze standaardkleuren, andere kleuren op aanvraag
Prints:
Foto naar keuze
Framekleuren:
Zwart RAL9005, wit RAL9010 of geanodiseerd aluminium. Andere RAL kleuren op aanvraag. (Of zonder frame, met doek overspannen)
Akoestisch materiaal:
Polyesterwol D40 kg/m³ - dikte 40 mm
Absorptiewaarde αw:
0,9

Akoestisch plafondpaneel

Een akoestisch plafondpaneel zorgt voor een beter akoestisch comfort van je ruimte, zonder de functie van de ruimte uit het oog te verliezen. Op deze manier krijgt de omgeving zowel een visuele als een akoestische upgrade. 

Akoestisch plafondpaneel kwaliteit

Een akoestisch plafondpaneel bestaat uit een aluminium profiel met een diepte van 55mm. Standaard worden de akoestische plafondpanelen aangeboden in 3 framekleuren: geanodiseerd aluminium, wit of zwart. Andere RAL kleuren zijn mogelijk op aanvraag. Je kan ook kiezen voor een decostretch doek waarbij het frame overspannen wordt met het doek zodat de visual doorloopt over de zijkanten van het kader.

Akoestisch plafondpaneel frames

Alle akoestische kaders kunnen voorzien worden van een geverfd doek, in een uni-kleur uit de stofstalen van Lucia (zie downloads voor onze standaardkleuren) ofwel een full-colour bedrukking van een foto naar keuze op een acoutex doek. (Maximale breedte Lucia doek = 155 cm. / Maximale breedte Acoutex doek = 310 cm.)

Akoestisch plafondpaneel absorptie

Gemiddelde absorptiewaarde αw = 0,9
= 90% van het geluid wordt geabsorbeerd
PS: Voor een nog beter akoestisch comfort, helpt het om het probleem zowel aan het plafond als aan de wand aan te pakken. Onze akoestische wandpanelen bieden dezelfde mogelijkheden en opties als de plafondpanelen.

Ben je op zoek naar een decoratievere oplossing? Bekijk ons assortiment aan decoratieve, akoestische plafondpanelen hier.

Martijn Devos

Heb je last van een vervelende nagalm, storende geluiden of lawaai? Via een specifieke geluidsstudie kunnen we een antwoord bieden op jouw akoestisch probleem. Benieuwd naar onze oplossingen? Ik kom met veel plezier bij je langs. 

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.