Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

akoestische bureauschermen
Kleuren:
Zie downloads voor onze standaardkleuren, andere kleuren op aanvraag
Prints:
Foto naar keuze
Framekleur:
Standaard met overspannen peesdoek, ook mogelijk met wit, zwart of geanodiseerd aluminium frame
Akoestisch materiaal:
Polyesterwol D40 kg/m³ - dikte 40 mm
Absorptiewaarde αw:
0,9

Akoestische bureauschermen

Last van rumoerige collega’s, overtollig lawaai of ben je steeds geneigd van ieder telefoongesprek mee te volgen? Onderschat de invloed van lawaai en kantoor niet. Een slechte akoestiek is nefast voor je concentratie en je productiviteit. Akoestische bureauschermen kunnen hierin een oplossing bieden. Deze schermen zorgen zowel voor een akoestische als een visuele afscheiding tussen werkplekken. Ze vangen het geluid van twee kanten op en ze absorberen maar liefst tot 90% van het geluid, waardoor het geluid veel minder hard binnenkomt.

akoestische bureauschermen, kwaliteit

De akoestische bureauschermen worden het meest gevraagd met een overspannen doek, waardoor het kleur van je doek of de visual doorloopt over de randen. Wens je een frame, dan kan dat in de standaardkleuren wit, zwart of geanodiseerd aluminium. Andere RAL-kleuren zijn op aanvraag.

De akoestische doeken kan je ofwel in een egale kleur kiezen (zie downloads voor ons standaardassortiment) ofwel in een full-colour bedrukking van een foto naar keuze. 

Qua bevestiging kan je kiezen tussen bureauklemmen of mobiele steunvoetjes.

absorptie 1

Gemiddelde absorptiewaarde αw = 0,9
= 90% van het geluid wordt geabsorbeerd
PS: Voor een nog beter akoestisch comfort, helpt het om het probleem op verschillende fronten aan te pakken, zoals bijvoorbeeld met akoestische plafondpanelen of wandpanelen.

Martijn Devos

Heb je last van een vervelende nagalm, storende geluiden of lawaai? Via een specifieke geluidsstudie kunnen we een antwoord bieden op jouw akoestisch probleem. Benieuwd naar onze oplossingen? Ik kom met veel plezier bij je langs. 

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.