Wij nodigen u graag uit op Architect@Work Kortrijk op 11 en 12 mei. Klik hier voor je persoonlijke uitnodigingscode.

Akoestische duurzame PET panelen Loff
Kleuren:
zwart, wit en 3 verschillende grijstinten
Print:
Print naar keuze kan, enkel op wit paneel
Dikte:
24 mm
Materiaal:
Gerecycleerd PET materiaal en opnieuw volledig recycleerbaar
Gemiddelde absorptie:
0,85 (85% van het geluid wordt geabsorbeerd)
Brandklasse:
B-S2,d0 volgens EN 13501-1

Akoestische duurzame PET-panelen

Onze akoestische duurzame PET-panelen zijn frameloos en hebben een dikte van 24mm. Ze zijn verkrijgbaar in het zwart, wit en 3 verschillende grijstinten. (Zie downloads voor de kleuren) 

Deze panelen worden altijd op maat voorgesteld met een maximum van 3000 x 2000 mm. Ze zijn eindeloos inzetbaar, overal toepasbaar, duurzaam vervaardigd uit gerecyleerde PET-flessen en ook terug volledig recycleerbaar.

akoestische bureauschermen, kwaliteit

Eigenschappen van de akoestische duurzame PET-panelen

Onze PET-panelen zijn 100% recycleerbaar en bestaan uit geperste polyesterwol die voor +/- 50% bestaat uit gerecycleerde vezels van gerecycleerde PET-flessen. Door het zorgvuldig productieproces bevat het materiaal geen schadelijke stoffen en is het 100% natuurvriendelijk.

absorptie 1

Absorptiewaarden van de akoestische duurzame PET-panelen

Wij plaatsen de akoestische PET-panelen steeds met een luchtspouw, hierdoor verkrijgen we – met een 24mm dik paneel – een absorptiewaarde van 0,85. Dit wil zeggen dat 85% van het geluid geabsorbeerd wordt.
Wil je een absorptiewaarde van 1 bereiken, dan kan dat met dezelfde panelen, op voorwaarde dat de luchtspouw opgevuld wordt met extra geluidsabsorberend materiaal zoals polyesterwol. (Enkel voor muurbevestigingen)

Wil je nog meer weten over onze akoestische duurzame PET-panelen? Lees onze blog of contacteer één van onze akoestische experts.

Martijn Devos

Heb je last van een vervelende nagalm, storende geluiden of lawaai?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze akoestische duurzame PET-panelen?

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Trots op deze referentie

Garage Verhenne uit Wingene koos voor frameloze akoestische PET-panelen voor de verbetering van de akoestiek in de kantoor- en onthaalruimte.Bekijk referentie

“De verbetering van de akoestiek was het laatste agendapunt voor onze nieuwe showroom. Om goed te kunnen werken is een goede akoestiek voor mij heel belangrijk, ik ben blij dat het nu eindelijk op punt staat. Zeer tevreden over de samenwerking met Loff en het eindresultaat!”

Sofie Verhenne, zaakvoerster Garage Verhenne
Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.