Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen šŸ˜‰

akoestische-wandpanelen-bits-wall
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogeljikheden
Patronen:
Contacteer ons voor een voorstel
Afmetingen:
575 x 510 x 100 mm

Bits Wall

De driehoekige vorm van Bits Wall, rijk aan symboliek, zorgt voor visuele aantrekkelijkheid en draagt bij aan een betere akoestiek op kantoor door geluidsgolven te verspreiden en echoā€™s te voorkomen. De Bits-wandpanelen kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden en in gelijk welk patroon dat bij jullie vormgeving past. De combinaties in vormen, kleuren en patronen zijn opnieuw eindeloos.

Martijn Devos

Op zoek naar een akoestische oplossing die tegelijkertijd ook een esthetische upgrade geeft aan je ruimte? Dan ben je bij dit assortiment van akoestische wandpanelen aan het juiste adres. Ik vertel je er graag meer over!

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Over Abstracta

Bij Abstracta werken ze al sinds 1972 aan het verbeteren van de akoestiek door middel van effectieve producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen en vereisten: van zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende panelen en oppervlakken tot innovatieve meubels met geĆÆntegreerde akoestische kenmerken. Dankzij hun enorme productkennis en hun blijvende onderzoeken naar nieuwe manieren om betere soundscapes te creĆ«ren, mogen ze zich pionier op het vlak van akoestiek noemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.