Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Clamp brochure Loff maatkantoren
Hoogtes:
160 - 180 - 200 en 220 cm
Kleuren:
Contacteer ons voor de mogelijkheden
Elektrificeerbaar:
Ja

Clamp ruimteverdeler

De Clamp ruimteverdeler is nieuw, modulair, elektrificeerbaar én biedt hoge akoestische waardes om geconcentreerd te kunnen werken. Onafhankelijk van hoe je kantoorgebouw er op vandaag uitziet, kan je met de Clamp ruimteverdeler nieuwe ruimtes creëren op de plaatsen waar jij wil. Of het nu gaat om vergaderzones, lounge- en pauzeerruimtes of als afscheiding tussen werkplekken.  

Dankzij de variëteit in kleuren die je kan gebruiken, een glazen of een houten tussenwand kan je een heel huiselijk en warm gevoel creëren. Houd je het liever bij een zakelijk karakter in de kantoorruimte? Ook perfect mogelijk! De Clamp ruimteverdeler kan je volledig afstellen op de functie van de ruimte.

Met de Clamp ruimteverdeler bouw je ruimtes in je huidige kantoorruimte, zonder een beklemmend gevoel te creëren, maar toch met de nodige privacy. Om afwisseling in het landschap te kunnen waarborgen, is Clamp verkrijgbaar in verschillende hoogtes: 160 – 180 – 200 – 220 cm. Met de halfhoge wanden slaag je erin om ruimtes optisch van elkaar te verdelen, zonder ze volledig af te scheiden. De hogere varianten kan je gebruiken voor plaatsen die bedoeld zijn om je af te zonderen en geconcentreerd te werken. Je merkt het, met Clamp heb je oneindig veel mogelijkheden om je kantoorruimte op een functionele én esthetische manier in te delen.

Ontdek naast Clamp ook onze andere ruimteverdelers, klik hier voor meer.

Vraag hier je gratis Clamp brochure aan:

Martijn Devos

Ben je op zoek naar een mobiele oplossing voor je akoestisch probleem? Dan maak je een excellente keuze met onze mobiele akoestische scheidingswanden. Deze afgewerkte producten kan je nog steeds personaliseren qua kleur en stoffering. Kan ik je hiermee verder helpen?

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Over Palmberg

Palmberg onderscheidt zich door passie & inzet voor perfecte ontwikkelde ruimtelijke concepten. Bij Palmberg mag je telkens rekenen op de gekende Duitse kwaliteit en stevigheid bij ieder product. De wensen en inzichten van de klant staan bij Palmberg centraal, waarbij professionele totaalconcepten op het vlak van functionaliteit, welzijn, milieubewustzijn, esthetiek en design kloppen van A tot Z. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.