Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

dB-Pillar-Akoestische-Oplossing-Kantoorinrichting-Loff-Maatkantoren
Mogelijke accessoires:
whiteboardwand, ondersteuning voor klimplanten, tijdschriftenhouders, bloempotten en kleerhangers
Stoffering:
Brede selectie aan stoffen (contacteer ons voor de mogelijkheden)
Kleuren:
Brede selectie aan kleuren (contacteer ons voor de mogelijkheden)
dB Pillar vormen:
tafels, krukken, zuilen in diverse hoogtes

dB Pillar

dB Pillar is één van Abstracta’s nieuwste producten. Met de dB pillar worden design en functionaliteit volledig met elkaar verweven. Dankzij de zorgvuldig uitgekozen materialen, bevat het ontwerp unieke akoestische eigenschappen. Het vermindert het niveau van laagfrequent geluid radicaal, iets waar de meeste producten geen rekening mee houden. 

dB Pillar omvat speelse en jeugdige vormen : tafels, krukken en zuilen in verschillende hoogtes. De zuilen zijn verkrijgbaar met verschillende extra’s die een toffe toets geven aan de omgeving: een whiteboardwand, een steun voor klimplaten, kleerhangers, bloempotten en magazinehouders.

Afmetingen:

• Zuil met magazinehouders: 470 x 1930 mm
• Zuil met whiteboardwand: 470 x 1930 mm
• Zuil met kleerhangers: 470 x 1930 mm
• Zuil met bloempot: 470 x 700 mm  of 470 x 1100 mm
• Zuil met papierafvalbak: 470 x 700 mm
• Zuil met ondersteuning voor klimplant: 420 x 1600 mm
• dB Pillar tafel : 850 x 720 of 850 x 1070 mm
• dB Pillar kruk: 375 x 500 mm

Martijn Devos

Heb je last van een vervelende nagalm, storende geluiden of lawaai? Ben je aangesproken door ons assortiment akoestisch meubilair? Ik help jou graag verder met de opstelling, de mogelijkheden en de kleuren.

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

A game-changer in the field 

of acoustic furniture.

Over Abstracta

Bij Abstracta werken ze al sinds 1972 aan het verbeteren van de akoestiek door middel van effectieve producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen en vereisten: van zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende panelen en oppervlakken tot innovatieve meubels met geïntegreerde akoestische kenmerken. Dankzij hun enorme productkennis en hun blijvende onderzoeken naar nieuwe manieren om betere soundscapes te creëren, mogen ze zich pionier op het vlak van akoestiek noemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.