Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

akoestische-scheidingspanelen-db
Whiteboard:
Optioneel
Kurkbord:
Optioneel
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Accessoires :
Kapstok, bloempot, magazinehouder en legplank
Afmetingen:
800 x 1565 x 165 mm

dB

De dB scheidingspanelen dienen als geluidsabsorberend materiaal tussen verschillende werkposten in een open landschapskantoor. Het leuke aan deze serie is dat er ook accessoires verkrijgbaar zijn om de panelen extra beleving te geven: een bloempot, een kleerhanger, een magazinehouder en een plankje om persoonlijke items op te plaatsen. De dB scheidingspanelen zijn verkrijgbaar als volledig absorberend paneel, en ook deels met een whiteboard of kurkbord.

Martijn Devos

Ben je op zoek naar een mobiele oplossing voor je akoestisch probleem? Dan maak je een excellente keuze met onze mobiele akoestische scheidingswanden. Deze afgewerkte producten kan je nog steeds personaliseren qua kleur en stoffering. Kan ik je hiermee verder helpen?

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Over Abstracta

Bij Abstracta werken ze al sinds 1972 aan het verbeteren van de akoestiek door middel van effectieve producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen en vereisten: van zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende panelen en oppervlakken tot innovatieve meubels met geïntegreerde akoestische kenmerken. Dankzij hun enorme productkennis en hun blijvende onderzoeken naar nieuwe manieren om betere soundscapes te creëren, mogen ze zich pionier op het vlak van akoestiek noemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.