Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

domo wall wandpanelen akoestiek kantoor loff header scaled
2 vormen:
Vierkant of rechthoekig
Stoffering:
Brede keuze aan stofferingen (contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden)
Kleuren:
Brede keuze aan kleuren (contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden)
Afmetingen klein vierkant:
600 x 600 x 34
Afmetingen groot vierkant:
1200 x 1200 x 34
Afmetingen rechthoek:
600 x 1200 x 34

Domo Wall

De volledige elegantie van het Domo-Concept komt tot uiting wanneer meerdere schermen op één muur worden gecombineerd. Door de afgeschuinde randen ontstaat er een mooie samenspel van licht en schaduw. Deze dynamiek wordt versterkt door het gebruik van verschillende kleuren en groottes van schermen. De Domo wandpanelen zijn gestoffeerd met Blazer stof, verkrijgbaar in een grote reeks aan kleuren.

Martijn Devos

Op zoek naar een akoestische oplossing die tegelijkertijd ook een esthetische upgrade geeft aan je ruimte? Dan ben je bij dit assortiment van akoestische wandpanelen aan het juiste adres. Ik vertel je er graag meer over!

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Over Abstracta

Bij Abstracta werken ze al sinds 1972 aan het verbeteren van de akoestiek door middel van effectieve producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen en vereisten: van zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende panelen en oppervlakken tot innovatieve meubels met geïntegreerde akoestische kenmerken. Dankzij hun enorme productkennis en hun blijvende onderzoeken naar nieuwe manieren om betere soundscapes te creëren, mogen ze zich pionier op het vlak van akoestiek noemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.