Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgenĀ šŸ˜‰

Phonebooth-Framery-2Q-Loff
Kleuren:
Zie downloads
Meubilair:
Optioneel
Materialen:
Zie productfiche
Outlet opties:
Stroom / USB / Netwerkaansluiting
Stoffering:
Antibacteriƫle stof mogelijk
Afmetingen:
222 cm x 235 cm x 280 cm

Framery 2Q

De akoestische phonebooths van FrameryĀ zijn volledig akoestisch afgesloten waardoor je volledig afgeschermd bent van het omgevingsgeluid. Je kan dus in alle stilte en met volle concentratie een vergadering houden in een ruimte die ook voor andere functies of taken benut wordt, bijvoorbeeld een landschapskantoor. Vice versa, worden ook de andere medewerkers niet onnodig gestoord.Ā 

De Framery 2Q is de grootste phonebooth van de familie. Deze stille werkplek is ontworpen voor 4 tot 6 personen en is daarom geschikt voor meetings, brainstormsessies, videovergaderingen, etc.Ā 

Phonebooths Framery 2Q, voor 4 tot 6 personen

Framery_2Q_withoutfurniture2-820x736

Framery 2Q zonder meubilair

Phonebooth of stiltewerkplek, volledig vrij in te richten
naar eigen keuze. Keuze in kleuren en afwerking.

Phonebooth-Framery-2Q

Framery 2Q met meubilair

Phonebooth of stiltewerkplek voor 4 tot 6 personen, met keuze tussen 2 tafels, schermaansluiting of whiteboard.

framery2qlounge phonebooth loff

Framery 2Q lounge

Phonebooth met het interieur van een gezellige brainstormruimte. Ruime sofa, whiteboard en vrijstaande tafel inclusief.

Martijn Devos

Benieuwd naar de ultieme ervaring van privacy, concentratie en stilte? Kom langs in onze showroom en ervaar het zelf. Wij laten je met veel plezier alle mogelijkheden zien van onze phonebooths en akoestische pods.

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

phonebooth-framery-loff-maatkantoren

Waarom kiezen voor Framery?

Framery is de pionier en ’s werelds meest toonaangevende fabrikant in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en akoestische pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de concentratie op de werkvloer verhogen.

Trots op deze referenties

Limited Edition uit Moeskroen is een familiebedrijf in hart en nieren, gespecialiseerd in op maat...

Bekijk referentie

“Ik ben echt onder de indruk hoe geluidsdicht de pods zijn. In de pod hoor je niets van geluid van buitenaf en omgekeerd. Iedereen kan stil en geconcentreerd blijven verder werken. Magnifiek!”

Philippe Hanet - bestuurder Limited Edition & 2tec2

Met de opkomende videoconferentie-trend merken de mensen van Auditas dat iedereen veel luider praat tegen de computer dan tijdens een normaal telefoongesprek. Hierdoor worden de collegaā€™s in het kantoor te vaak en onnodig gestoord. Akoestische pods zijn daarom de perfecte oplossing voor hen om terug efficiĆ«nt en in focus te kunnen werken.Bekijk referentie

“Onze Framery pods zijn een echte aanwinst voor de productiviteit en de concentratie hier op kantoor. Iedereen kan nu volop in focus en geconcentreerd werken, zonder anderen te storen.”

Sven Vansteelant, bestuurder Auditas

Over Framery

Framery is een pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte privƩruimtes en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op de werkvloer verhogen en versterken. Framery werd opgericht in 2010 en sindsdien worden ze alsmaar bekender met hun effectieve oplossingen tegen geluids- en privacyproblemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.