Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Framery O Phonebooth Loff maatkantoren
Kleuren:
Zie downloads
Meubilair:
Aanpasbare kruk + tafel (zie downloads)
Tafel:
Standaard of extra breed
Outlet opties:
Stroom + eventuele USB aansluitingen / Netwerk
Scharnieren:
Zelfsluitend of normaal
Slot:
Standaard of codeslot
Wielen:
6 optionele wielen
Klink:
Mogelijk in koper
Stoffering:
Antibacteriële stof mogelijk
Buitenafmetingen:
221 cm x 100 cm x 100 cm
Binnenafmetingen:
200 cm x 80 cm x 95 cm

Framery O

De phonebooths van Framery bieden tal van voordelen in het open landschapskantoor. Eerst en vooral bieden ze de medewerkers een stille werkplek om te bellen, om te vergaderen of om samen te werken zonder andere collega’s te storen. De phonebooths zijn heel doordacht ontworpen, zowel vanbinnen als vanbuiten. Het veel bewonderde design van de Framery phonebooths passen op natuurlijke wijze in ieder open kantoor. De kleurenschema’s en accessoires passen bij alle stijlen en behoeften, terwijl duurzame hoogwaardige materialen garant staan voor een sublieme gebruikerservaring. 

De Framery O is ideaal voor het voeren van belangrijke telefoongesprekken of videoconferenties. Voer je gesprekken in alle privacy zonder je collega’s te storen. Framery O zorgt voor een echovrije en comfortabele werkomgeving. 

Framery-O-Quick-Call

Framery O Quick Call

De Framery O Quick Call is de basis uitvoering van dit type phonebooth. Het toevoegen van kleur, een kruk of andere opties houdt een meerprijs in. Deze versie heeft zijn naam dan ook niet gestolen en maakt van deze uitvoering de perfecte oplossing voor het voeren van snelle telefoongesprekken.

Framery O Phonebooth Standaard uitvoering Loff maatkantoren

Framery O Standaard

De Framery O Standaard is zoals de naam doet vermoeden de standaardversie van de volledig uitgeruste Framery O. Dit houdt in dat het exterieur volledig wit is en het interieur grijs. Wens je kleur toe te voegen aan deze pod? Dan ga je beter over naar de Framery Color.

Framery O Phonebooth Color Loff maatkantoren

Framery O Color

Met de Framery Color kan je kiezen uit het volledige assortiment aan kleuren, zowel voor het exterieur, het interieur, het tapijt, de tafel en de stoel. 

phonebooth-framery-loff-maatkantoren

Waarom kiezen voor Framery?

Framery is de pionier en ’s werelds meest toonaangevende fabrikant in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en akoestische pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de concentratie op de werkvloer verhogen.

Elise Harinck

Benieuwd naar de ultieme ervaring van privacy, concentratie en stilte? Kom langs in onze showroom en ervaar het zelf. Wij laten je met veel plezier alle mogelijkheden zien van onze phonebooths en akoestische pods.

Elise Harinck, Workplace & Acoustic expert

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.