Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Framery O Phonebooth Loff maatkantoren
Kleuren:
Zie downloads
Meubilair:
Aanpasbare kruk + tafel (zie downloads)
Tafel:
Standaard of extra breed
Outlet opties:
Stroom + eventuele USB aansluitingen / Netwerk
Scharnieren:
Zelfsluitend of normaal
Slot:
Standaard of codeslot
Wielen:
6 optionele wielen
Klink:
Mogelijk in koper
Stoffering:
Antibacteriële stof mogelijk
Buitenafmetingen:
221 cm x 100 cm x 100 cm
Binnenafmetingen:
200 cm x 80 cm x 95 cm

Framery O

De phonebooths van Framery bieden tal van voordelen in het open landschapskantoor. Eerst en vooral bieden ze de medewerkers een stille werkplek om te bellen, om te vergaderen of om samen te werken zonder andere collega’s te storen. De phonebooths zijn heel doordacht ontworpen, zowel vanbinnen als vanbuiten. Het veel bewonderde design van de Framery phonebooths passen op natuurlijke wijze in ieder open kantoor. De kleurenschema’s en accessoires passen bij alle stijlen en behoeften, terwijl duurzame hoogwaardige materialen garant staan voor een sublieme gebruikerservaring. 

De Framery O is ideaal voor het voeren van belangrijke telefoongesprekken of videoconferenties. Voer je gesprekken in alle privacy zonder je collega’s te storen. Framery O zorgt voor een echovrije en comfortabele werkomgeving. 

Framery-O-Quick-Call

Framery O Quick Call

De Framery O Quick Call is de basis uitvoering van dit type phonebooth. Het toevoegen van kleur, een kruk of andere opties houdt een meerprijs in. Deze versie heeft zijn naam dan ook niet gestolen en maakt van deze uitvoering de perfecte oplossing voor het voeren van snelle telefoongesprekken.

Framery O Phonebooth Standaard uitvoering Loff maatkantoren

Framery O Standaard

De Framery O Standaard is zoals de naam doet vermoeden de standaardversie van de volledig uitgeruste Framery O. Dit houdt in dat het exterieur volledig wit is en het interieur grijs. Wens je kleur toe te voegen aan deze pod? Dan ga je beter over naar de Framery Color.

Framery O Phonebooth Color Loff maatkantoren

Framery O Color

Met de Framery Color kan je kiezen uit het volledige assortiment aan kleuren, zowel voor het exterieur, het interieur, het tapijt, de tafel en de stoel. 

phonebooth-framery-loff-maatkantoren

Waarom kiezen voor Framery?

Framery is de pionier en ’s werelds meest toonaangevende fabrikant in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en akoestische pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de concentratie op de werkvloer verhogen.

Martijn Devos

Benieuwd naar de ultieme ervaring van privacy, concentratie en stilte? Kom langs in onze showroom en ervaar het zelf. Wij laten je met veel plezier alle mogelijkheden zien van onze phonebooths en akoestische pods.

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

“De phonebooths zorgen ervoor dat telefoongesprekken in alle privacy kunnen gebeuren. Dat vinden wij een grote meerwaarde, zowel voor de mensen intern als voor onze klanten.”

Alicia Lodewijckx, Talent Consultant bij Solvint

Trots op deze referenties

C-Hotels heeft een aanbod van 9 kwaliteitsvolle hotels voor zowel kusttoeristen als business mensen....

Bekijk referentie

“Onze (business) klanten hadden nood aan een private ruimte om te bellen of te focussen. Met de Framery pods kunnen we perfect aan deze verwachtingen voldoen!”

Tomas Sergeant, IT en marketing verantwoordelijke

Met de opkomende videoconferentie-trend merken de mensen van Auditas dat iedereen veel luider praat tegen de computer dan tijdens een normaal telefoongesprek. Hierdoor worden de collega’s in het kantoor te vaak en onnodig gestoord. Akoestische pods zijn daarom de perfecte oplossing voor hen om terug efficiënt en in focus te kunnen werken.Bekijk referentie

“Onze Framery pods zijn een echte aanwinst voor de productiviteit en de concentratie hier op kantoor. Iedereen kan nu volop in focus en geconcentreerd werken, zonder anderen te storen.”

Sven Vansteelant, bestuurder Auditas

Meer weten over phonebooths?

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Framery Logo

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

HAG Logo

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

Logo RH

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Logo palmberg

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.