Welkom bij Loff maatkantoren. Wij maken je kantoor werkbaar beter. Ook op maandagmorgen šŸ˜‰

frameryheader
Kleuren:
Zie downloads
Meubilair:
Aanpasbare kruk + tafel (zie downloads)
Tafel:
Standaard of extra breed
Outlet opties:
Stroom + eventuele USB aansluitingen / Netwerk
Scharnieren:
Zelfsluitend of normaal
Slot:
Standaard of codeslot
Wielen:
6 optionele wielen
Klink:
Mogelijk in koper
Stoffering:
Antibacteriƫle stof mogelijk
Buitenafmetingen:
221 cm x 100 cm x 100 cm
Binnenafmetingen:
200 cm x 80 cm x 95 cm

Framery O

De phonebooths van FrameryĀ bieden tal van voordelen in het open landschapskantoor. Eerst en vooral bieden ze de medewerkers een stille werkplek om te bellen, vergaderen of samen te werken zonder andere collega’s te storen. De phonebooths zijn heel doordacht ontworpen, zowel vanbinnen als vanbuiten. Het veel bewonderde design van de Framery phonebooths passen op natuurlijke wijze in ieder open kantoor. De kleurenschema’s en accessoires passen bij alle stijlen en behoeften, terwijl duurzame hoogwaardige materialen garant staan voor een sublieme gebruikerservaring.Ā 

De Framery O is ideaal voor het voeren van belangrijke telefoongesprekken of videoconferenties. Voer je gesprekken in alle privacy zonder je collega’s te storen. Framery O zorgt voor een echovrije en comfortabele werkomgeving.Ā 

Phonebooths Framery O, geschikt voor 1 persoon

FrameryO-Phonebooth-Loff

Framery O standaard

Phonebooth voor telefoongesprekken of
videoconferenties voor 1 persoon.

FrameryO-Phonebooth-Loff

Framery O Video Conferentie

Phonebooth voor telefoongesprekken of videoconferenties voor 1 persoon, voorzien van schermaansluiting en ledverlichting.

Benieuwd naar de ultieme ervaring van privacy, concentratie en stilte? Kom langs in onze belevingsshowroom. Neem gerust je laptop en je documenten mee om enkele uren bij ons op kantoor te komen werken. Wij staan alvast klaar om je met veel plezier rond te leiden en te ontvangen.

Tot binnenkort!

Over Framery

Framery is een pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte privƩruimtes en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op de werkvloer verhogen en versterken. Framery werd opgericht in 2010 en sindsdien worden ze alsmaar bekender met hun effectieve oplossingen tegen geluids- en privacyproblemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.