Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

framery q inspiration1 scaled
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende afmetingen
Meubilair:
Optioneel
Materialen:
Contacteer ons voor de verschillende afmetingen
Variaties in interieur:
Meeting Maggie - Working with Pal - Flip 'n Fold
Wielen:
8 optionele wielen
Klink:
Nu ook mogelijk in koper
Stoffering:
Antibacteriële stof mogelijk
Afmetingen:
222 cm x 220 cm x 120 cm

Framery Q

De Framery Q phonebooths zijn perfect voor een meeting met een beperkt aantal personen. Of voor je collega die vaak telefoontjes moet doen. Kort gezegd geldt het principe: Wie lawaai maakt in het open kantoor moet zich afzonderen zodat de anderen zich ten volle kunnen concentreren op hun dagtaak. Een gouden regel die perfect werkt en de productiviteit, de concentratie en de algemene werkvreugde van alle kantoormedewerkers ten goede komt. De phonebooths zorgen er dus niet alleen voor dat het werk efficiënter gedaan wordt, maar ook dat de medewerkers zich gelukkiger voelen op kantoor. En een gelukkig persoon is des te productiever!

De Framery Q is geschikt voor 2 tot 4 personen en daarom perfect om vergaderingen te houden met een beperkt aantal personen. Ontdek de verschillende modellen: Meeting Maggie, Working with Pal, Flip ’n Fold en de Q Flow. 

Phonebooths Framery Q, voor 2 tot 4 personen

Framery Meeting Maggie

Framery Q Meeting Maggie

Phonebooth of stiltewerkplek geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, telefoongesprekken, enz. Keuze tussen 2 verschillende tafels. Inclusief 2 Maggie sofa’s.

Phonebooth-FrameryQ-akoestiek-loff

Framery Q Working With Pal

Phonebooth of stiltewerkplek geschikt voor korte en efficiënte overlegmomenten, telefoongesprekken of videoconferenties. Keuze tussen 2 verschillende tafelhoogtes.

Phonebooth-FrameryQ-akoestiek-loff

Framery Q Flip ’n Fold

Phonebooth met tal van voordelen. De opklapbare tafel en stoelen, de lage drempel en de automatische deur zorgen voor een gemakkelijke toegang voor rolstoelgebruikers.

Framery Flow

Framery Q Flow

Akoestische pod ontworpen voor ononderbroken concentratiewerk. De Framery Q Flow wordt geleverd met een verstelbare elektrische tafel. Binnenin is er ruimte voor een stoel en een zetel.

Martijn Devos

Benieuwd naar de ultieme ervaring van privacy, concentratie en stilte? Kom langs in onze showroom en ervaar het zelf. Wij laten je met veel plezier alle mogelijkheden zien van onze phonebooths en akoestische pods.

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

phonebooth-framery-loff-maatkantoren

Waarom kiezen voor Framery?

Framery is de pionier en ’s werelds meest toonaangevende fabrikant in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en akoestische pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de concentratie op de werkvloer verhogen.

Trots op deze referenties

Limited Edition uit Moeskroen is een familiebedrijf in hart en nieren, gespecialiseerd in op maat...

Bekijk referentie

“Ik ben echt onder de indruk hoe geluidsdicht de pods zijn. In de pod hoor je niets van geluid van buitenaf en omgekeerd. Iedereen kan stil en geconcentreerd blijven verder werken. Magnifiek!”

Philippe Hanet - bestuurder Limited Edition & 2tec2

Met de opkomende videoconferentie-trend merken de mensen van Auditas dat iedereen veel luider praat tegen de computer dan tijdens een normaal telefoongesprek. Hierdoor worden de collega’s in het kantoor te vaak en onnodig gestoord. Akoestische pods zijn daarom de perfecte oplossing voor hen om terug efficiënt en in focus te kunnen werken.Bekijk referentie

“Onze Framery pods zijn een echte aanwinst voor de productiviteit en de concentratie hier op kantoor. Iedereen kan nu volop in focus en geconcentreerd werken, zonder anderen te storen.”

Sven Vansteelant, bestuurder Auditas

Over Framery

Framery is een pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte privéruimtes en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op de werkvloer verhogen en versterken. Framery werd opgericht in 2010 en sindsdien worden ze alsmaar bekender met hun effectieve oplossingen tegen geluids- en privacyproblemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.