Welkom bij Loff maatkantoren. Wij maken je kantoor werkbaar beter. Ook op maandagmorgen šŸ˜‰

Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende afmetingen
Meubilair:
Optioneel
Materialen:
Contacteer ons voor de verschillende afmetingen
Variaties in interieur:
Meeting Maggie - Working with Pal - Flip 'n Fold
Wielen:
8 optionele wielen
Klink:
Nu ook mogelijk in koper
Stoffering:
Antibacteriƫle stof mogelijk
Afmetingen:
222 cm x 220 cm x 120 cm

Framery Q

De Framery Q phoneboothsĀ zijn perfect voor een meeting met een beperkt aantal personen. Of voor je collega die vaak telefoontjes moet doen. Kort gezegd geldt het principe: Wie lawaai maakt in het open kantoor moet zich afzonderen zodat de anderen zich ten volle kunnen concentreren op hun dagtaak. Een gouden regel die perfect werkt en de productiviteit, de concentratie en de algemene werkvreugde van alle kantoormedewerkers ten goede komt. De phonebooths zorgen er dus niet alleen voor dat het werk efficiĆ«nter gedaan wordt, maar ook dat de medewerkers zich gelukkiger voelen op kantoor. En een gelukkig persoon is des te productiever!

De Framery Q is geschikt voor 2 tot 4 personen en daarom perfect om vergaderingen te houden met een beperkt aantal personen.Ā 

Phonebooths Framery Q, voor 2 tot 4 personen

Phonebooth-FrameryQ-akoestiek-loff

Framery Q Meeting Maggie

Phonebooth of stiltewerkplek geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, telefoongesprekken, enz. Keuze tussen 2 verschillende tafels. Inclusief 2 Maggie sofa’s.

Phonebooth-FrameryQ-akoestiek-loff

Framery Q Working With Pal

Phonebooth of stiltewerkplek geschikt voor korte en efficiƫnte overlegmomenten, telefoongesprekken of videoconferenties. Keuze tussen 2 verschillende tafelhoogtes.

Phonebooth-FrameryQ-akoestiek-loff

Framery Q Flip ’n Fold

Phonebooth met tal van voordelen. De opklapbare tafel en stoelen, de lage drempel en de automatische deur zorgen voor een gemakkelijke toegang voor rolstoelgebruikers.

Framery Flow

Framery Q Flow

Akoestische pod ontworpen voor ononderbroken concentratiewerk. De Framery Q Flow wordt geleverd met een verstelbare elektrische tafel. Binnenin is er ruimte voor een stoel en een zetel.

Benieuwd naar de ultieme ervaring van privacy, concentratie en stilte? Kom langs in onze belevingsshowroom. Neem gerust je laptop en je documenten mee om enkele uren bij ons op kantoor te komen werken. Wij staan alvast klaar om je met veel plezier rond te leiden en te ontvangen.

Tot binnenkort!

Over Framery

Framery is een pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte privƩruimtes en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op de werkvloer verhogen en versterken. Framery werd opgericht in 2010 en sindsdien worden ze alsmaar bekender met hun effectieve oplossingen tegen geluids- en privacyproblemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.