Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

myhive-akoestische-oplossingen-kantoor-werkplek-loff-maatkantoren
Stoffering:
Brede keuze in stofferingen (contacteer ons voor de mogeljikheden)
Kleuren:
Brede keuze in kleuren (contacteer ons voor de mogelijkheden)
Vorm:
Zeshoek of rechthoek
Afmetingen MyHive90:
1610 x 1350 x 810
Afmetingen MyHive120:
2010 x 1350 x 805

My Hive

Met My Hive kan je verschillende kanten uit. Deze flexibele en geluidsabsorberende werkpost kan gebruikt worden voor het inrichten van een individuele of gegroepeerde werkomgeving. De My Hive is ideaal voor kantooromgevingen met een beperkte ruimte: het tafelblad (ook geschikt voor zit-sta!) is ruimtebesparend geïntegreerd met de scheidingswanden. Als invulling kan je kiezen voor een bureauruimte of een geïntegreerde sofa.

Joas

Worstel je met een akoestisch probleem rond nagalm? Kan de spraakprivacy op kantoor beter?
Heb je het gevoel dat je medewerkers vaak gestoord worden? Word je zelf vaak gestoord door het omgevingslawaai?

Ik kom met veel plezier bij jou langs om een akoestisch rapport op te maken.

Over Abstracta

Bij Abstracta werken ze al sinds 1972 aan het verbeteren van de akoestiek door middel van effectieve producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen en vereisten: van zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende panelen en oppervlakken tot innovatieve meubels met geïntegreerde akoestische kenmerken. Dankzij hun enorme productkennis en hun blijvende onderzoeken naar nieuwe manieren om betere soundscapes te creëren, mogen ze zich pionier op het vlak van akoestiek noemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.