Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Ring-Mosopkantoor-Loff-maatkantoren
Kleuren frame:
Cortenstaal, goud, mat zwart of mat wit
Vulling:
Lichen, Ball moss of Forest
Small formaat:
Totale diameter 52 cm x 3 cm breedte
Diameter mosstructuur small :
38,5 cm
Large formaat:
Totale diameter 86 cm x 3 cm breedte
Diameter mosstructuur large:
65 cm

Ring

Ring is een visueel en akoestisch element die dient voor plafondophanging. Spelend tussen de gevulde en de holle ruimte vormt Ring een perfect volwaardig object om een interieur meer vorm en meer cachet te geven. 

Ring kan volledig naar wens worden samengesteld qua vorm,  kleur en vulling. Het element kan perfect alleenstaand worden opgehangen, maar komt ook bijzonder goed tot zijn recht in een groep van verschillende uitvoeringen en maten. Ring wordt vooral geplaatst  in ruimtes met een iets hogere plafond of in grote open ruimtes.

De met mos bedekte cirkels brengen een hoge esthetische waarde. Daarbovenop helpen ze ook het geluid te absorberen waardoor ze ook bijdragen aan een kalmere en ontspannen sfeer in een ruimte.

PS: Als je Ring in het echt wil bekijken, dan nodigen we je graag uit in onze showroom.

Martijn Devos

Op zoek naar een natuurlijke, akoestische én mooie oplossing? Groen op kantoor wordt alsmaar meer een trend. Het leuke eraan is dat we volledig op maat kunnen werken, waardoor ieder project anders is. Benieuwd wat we voor jullie kunnen doen?

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.