Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

akoestische-scheidingspanelen-scala
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Afmetingen:
603/905/1207 x 1650 mm

Scala Floor

De serie Scala komt in meerdere varianten voor: plafondpaneel, hangpaneel, wandpaneel en scheidingspaneel. Heeft u te kampen met een groot probleem rond ruimteakoestiek? Dan is deze serie erg geschikt om met elkaar te combineren. De Scala scheidingswanden dienen als geluidsabsorberend paneel tussen verschillende werkposten met als resultaat verlaagde geluidsniveaus en een verhoogde privacy van de kantoormedewerkers.

Martijn Devos

Ben je op zoek naar een mobiele oplossing voor je akoestisch probleem? Dan maak je een excellente keuze met onze mobiele akoestische scheidingswanden. Deze afgewerkte producten kan je nog steeds personaliseren qua kleur en stoffering. Kan ik je hiermee verder helpen?

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Over Abstracta

Bij Abstracta werken ze al sinds 1972 aan het verbeteren van de akoestiek door middel van effectieve producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen en vereisten: van zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende panelen en oppervlakken tot innovatieve meubels met geïntegreerde akoestische kenmerken. Dankzij hun enorme productkennis en hun blijvende onderzoeken naar nieuwe manieren om betere soundscapes te creëren, mogen ze zich pionier op het vlak van akoestiek noemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.