Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Scala-XL-Akoestisch-Wandpaneel-Loff-Maatkantoren-Waregem-Kantoorinrichting
Stofferingen:
Camira Blazer, Snow White, Soundfelt REC en Synergy
Kleuren:
Contacteer ons voor de mogelijkheden
2 Soorten:
Scala XL Convex of Scala XL Concave
Afmetingen 'Single':
1150x2300x90 mm of 1150x1600x90 mm
Afmetingen 'Middle':
850x2300x90 mm of 850x1600x90 mm
Afmetingen 'Right/Left':
1002x2300x90 mm of 1002x1600x90 mm

Scala XL

Dankzij het succes van de Scala familie, kunnen we je nu ook de allernieuwste Scala XL voorstellen. Scala XL is de vergrote versie van de invloedrijke, geluidsabsorberende Scala. Het XL-paneel is speciaal ontworpen om het akoestisch comfort optimaal te verbeteren in grote open ruimtes zoals bijvoorbeeld aula’s, winkelcentra, grote ontvangstruimtes, sportzalen, etc. Dankzij het samenspel van vorm en materiaal heeft Scala XL een geluidsabsorberend effect ‘Klasse A’. De grotere afmetingen hebben niet alleen een invloed op de akoestische waarde, maar versterken ook de esthetische kwaliteiten. Een gedurfde maar toch subtiele uitstraling, ideaal om een grote, open ruimte meer dynamiek te geven.

Meer ontdekken over de Scala familie? Bekijk hier de Scala Ceiling.

Martijn Devos

Op zoek naar een akoestische oplossing die tegelijkertijd ook een esthetische upgrade geeft aan je ruimte? Dan ben je bij dit assortiment van akoestische wandpanelen aan het juiste adres. Ik vertel je er graag meer over!

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.