Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

akoestische-plafondpanelen-sky-ceiling
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Patronen:
Contacteer ons voor een voorstel
Afmetingen:
846x591x120 mm
Absorptieklasse:
A, per 10 st. (conform ISO 354)
Brandveilig:
Conform EN 13501-1:2018, classification: B-s1,d0

Sky Ceiling – Sky Wall

Onopvallende plafonds zijn standaard in iedere kantooromgeving. Maar waarom? De ontwerper van Sky Ceiling wil dit veranderen door een ruimte aan te kleden met visuele energie die tegelijkertijd bijdraagt aan een betere soundscape. Sky Ceiling is hiervan het resultaat. Een modulair systeem die oneindig veel vormen kan aannemen. De bevestiging van Sky Ceiling gebeurt door middel van magneten rechtstreeks aan de constructie van het systeemplafond. Eenvoudiger kan het niet, waardoor het ook mogelijk is om af en toe te experimenteren met andere vormen.

Martijn Devos

Op zoek naar een akoestische oplossing die tegelijkertijd ook een esthetische upgrade geeft aan je ruimte? 
Dan ben je bij dit assortiment van akoestische plafondpanelen aan het juiste adres.

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Over Abstracta

Bij Abstracta werken ze al sinds 1972 aan het verbeteren van de akoestiek door middel van effectieve producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen en vereisten: van zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende panelen en oppervlakken tot innovatieve meubels met geïntegreerde akoestische kenmerken. Dankzij hun enorme productkennis en hun blijvende onderzoeken naar nieuwe manieren om betere soundscapes te creëren, mogen ze zich pionier op het vlak van akoestiek noemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.