Welkom bij Loff maatkantoren. Wij maken je kantoor werkbaar beter. Ook op maandagmorgen šŸ˜‰

Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Breedte:
1010 mm
Hoogte:
1210 mm
Diepte:
550 mm

Wall in one

(W)All-In-One dient enerzijds als geluiddemper aan de muur en anderzijds als werkstation. De Wall In One is ontworpen om het kantoorleven in drukke omgevingen een stuk aangenamer te maken op vlak van akoestiek en algemene dagdagelijkse werking. Evengoed kan dit unieke design gebruikt worden als klein thuiskantoor, voor iemand die werkt zonder veel papieren. Het totaalplaatje vraagt weinig ruimte om op te hangen en past bovendien in iedere moderne omgeving.

Prijs vanaf ā‚¬ 1387 excl btw

Worstel je met een akoestisch probleem rond nagalm? Kan de spraakprivacy op kantoor beter?
Heb je het gevoel dat je medewerkers vaak gestoord worden? Word je zelf vaak gestoord door het omgevingslawaai?

Ik kom met veel plezier bij jou langs om een akoestisch rapport op te maken.

Over Abstracta

Bij Abstracta werken ze al sinds 1972 aan het verbeteren van de akoestiek door middel van effectieve producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen en vereisten: van zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende panelen en oppervlakken tot innovatieve meubels met geĆÆntegreerde akoestische kenmerken. Dankzij hun enorme productkennis en hun blijvende onderzoeken naar nieuwe manieren om betere soundscapes te creĆ«ren, mogen ze zich pionier op het vlak van akoestiek noemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.