Onze showroom is extra open op elke eerste zaterdag van de maand! Boek je afspraak online om de beschikbare plaatsen te zien.

Space
Beautiful spaces create beautiful minds.

Werkbaar betere ruimtes

Met Loff kies je voor ruimtes waar productiviteit, beleving en welzijn voor de kantoormedewerkers in de spotlight staan.

Boek een  gesprek met onze expert kantoorgeluk

Kantoorinrichting is een vak apart

Kantoren hebben meer en meer te maken met kantoorpijnen zoals ziekteverzuim, problematische akoestiek, gebrek aan privacy en de bekende war on talent. Deze kantoorpijnen hebben vaak (on)rechtstreeks te maken met de kantoorinrichting. Ongeveer 80% van de kantoren worden enkel en alleen functioneel ingericht of met andere woorden: zoveel mogelijk bureaus in één ruimte. 

Wat vandaag meer en meer een rol speelt, is het- geluksrendement. Of hoe wij het graag noemen: het kantoorgeluk. Een functionele kantoorinrichting is dan zeker niet optimaal, want die biedt medewerkers geen enkele stimulans voor de arbeidsvreugde.

Wij zetten de medewerkers centraal zodat men zich zoveel mogelijk thuis voelt op de werkplek. We creëren een echte beleving waarbij welzijn op kantoor de belangrijkste drijfveer is. We pakken ieder pijnpunt aan zodat elke werknemer gezond kan werken, want gezonde werknemers zijn gelukkiger én productiever.

De inrichting van je kantoor is dus belangrijker dan ooit. Niet alleen om nieuwe werknemers aan te trekken, maar ook om je huidige werknemers te houden. Om je bedrijfswinst naar omhoog te krijgen én om verder aan je imago te bouwen. Het team van Loff helpt je graag verder bij het uitwerken van ideeën om jouw waarden in de verf te zetten en om echte topsporters te maken van je medewerkers die op en top gezond en productief kunnen werken. Tot binnenkort in onze Werkbar?

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.