Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Home-Fit-Zitstawerkplek-Thuiskantoor-Zit-staand-werken-HomeOffice-Loff

Home Fit

Zit-staand werken is thuis doorgaans niet mogelijk, maar net zoals op kantoor is ergonomie heel erg belangrijk wanneer je langdurig van thuis uit moet werken. Zelfs al werk je maar één dag per week thuis, een ergonomische werkomgeving doet wonderen voor je concentratie, je productiviteit en je gezondheid. Home Fit is de ideale oplossing om thuis even ergonomisch en comfortabel te werken als op kantoor. Het zit-sta bureau zit opgeborgen in de kast, waardoor het slechts een minimum aan plaats vraagt. Deze zit-sta werkplek is volledig elektrisch in hoogte verstelbaar van 68 cm tot 118 cm.

 

Home Fit: Uniek, hedendaags, comfortabel en gezond 

Deze unieke zit-sta module is leverbaar in tal van kleuren. Heb je een moderne inrichting? Kies dan voor een volledig zwarte of witte variant. Houd je eerder van landelijk dan past de eiken natuur versie beter. Een totaal ander interieur? De Home Fit is ook leverbaar in trendkleuren zoals bijvoorbeeld oranje, taupe of mint. 

De leveringstermijn voor de standaardkleuren (zwart, wit en eiken natuur is voor België ongeveer een 2tal weken. Alle andere kleuren vragen om een productietijd van +/- 4 tot 6 weken.

Elise Harinck Loff maatkantoren

Heb je ook nood aan een ergonomische thuiswerkplek? Ben je geboeid door onze Home Fit oplossing? 
Heb je vragen of wens je persoonlijk advies rond het gebruik van de Home Fit? 
PS: Wist je dat de Home Fit een ideale match is met onze Capisco bureaustoel? Wij vertellen je er graag meer over!

Over Home Fit

Home Fit, de ideale thuiswerkpartner. De transformatie van het subtiele kastje, die amper het formaat heeft van een schoenenkast, kan snel en eenvoudig gedaan worden door het openen van de deuren en het opklappen van het tafelblad. In 1-2-3 tover je dus een zit-sta bureau in je woonkamer, bureau, keuken of gelijk waar het je past. Dankzij het compacte formaat en de tijdloze kleuren past de Home Fit in iedere omgeving. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling. De handige opberggoot in de kast biedt ruimte aan werkgerelateerde materialen zoals een laptop, computermuis, ordner of map. PS: Wanneer je op zoek bent naar een zit-sta werkplek voor thuis, bekijk dan zeker ook onze Capisco bureaustoelen. Deze bureaustoelen vormen de perfecte match met een zit-sta bureau omwille van hun unieke zadelvormige zitting, hun extrahoge gaslift en het ingebouwde balansmechanisme.

“2 tot 3 dagen per week thuiswerken laat medewerkers toe slimmer te leven en te werken.”

Ann Gheysen, zaakvoerder Loff

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.