Welkom bij Loff maatkantoren. Wij maken je kantoor werkbaar beter. Ook op maandagmorgen šŸ˜‰

kantoorinrichting-voor-landschapskantoren-spaceplanning-loff

RH Mereo 220

De bureaustoel RH Mereo heeft een hoge rugleuning, die de gebruiker ondersteund tot tussen de schouderbladen. Wij zien de RH Mereo inzetbaar om rugklachten preventief te voorzien, of om rugpatiƫnten te helpen comfortabeler te werken. De Mereo kenmerkt zich namelijk door een heel precieze instelbaarheid van alle mogelijke onderdelen. Zithoogte, zitdiepte, rugleuning, druk, weerstand en ondersteuning zijn volledig in te stellen naar wens van de gebruiker. Bovendien is de RH Mereo uitgerust met een balanstechniek, die ervoor zorgt dat de gebruiker continu in beweging blijft. Een belangrijk aspect voor kantoormedewerkers die langdurig zitten. Dankzij het balanssysteem worden de nadelige gevolgen van zitten omzeilt en blijft de gebruiker productief en energiek gedurende de werkdag. De Mereo wordt standaard geleverd met zachte wielen voor harde vloeren. Er zijn verschillende kleuren en opties verkrijgbaar.

Zit-sta tafel Crew

Dankzij een Crew zit-sta tafel kunnen je medewerkers een dynamische werkhouding verkrijgen. De gebruikers kunnen snel wisselen tussen zittend en staand werken, waardoor ze energiek blijven gedurende de werkdag.Ā 

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden?
Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken?

Als space-expert breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen met de taken van de medewerkers volledig in kaart.Ā 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.