Welkom bij Loff maatkantoren. Wij maken je kantoor werkbaar beter. Ook op maandagmorgen šŸ˜‰

landschapskantoor-inrichten-spaceplanning

Akoestische pod Framery O

De akoestische pod Framery O is perfect voor het voeren van telefoongesprekken of om deel te nemen aan videoconferenties zonder de anderen in het landschapskantoor te storen. Framery O staat in voor een echovrije en comfortabele zone om op een efficiƫnte manier te werken. Door gebruik te maken van de Framery O kunnen alle medewerkers in focus werken met de nodige privacy.

Whiteboardwall

Onze Work Wall Solutions creƫren een oneindig schrijf-of prikoppervlak. Een perfecte tool voor in het landschapskantoor, de vergader- of brainstormruimte. Je kan de wand als ideeƫnwand, presentatiewand of zelfs als projectiewand gebruiken. De mogelijkheid zijn eindeloos en geen enkel oppervlak of vorm is onmogelijk. Met de Work Wall Solutions geeft u een functionele, maar ook stijlvolle toevoeging aan elke ruimte.

Ladenblokken

Individuele ladenblokken zorgen voor een persoonlijke opbergruimte bij ieder bureau. Naast de opbergruimte zorgen ze ook voor een groter werkoppervlak. Ordners, papierwerk of accessoires naar het gewone werkblad geplaatst worden om zo alles kortbij te hebben. Bij de ladenblokken kan je kiezen tussen verschillende grepen, verschillende uitvoeringen en kleurvarianten.

Tapijt

De functie van tapijten wordt vaak onderschat. Nochtans zijn de voordelen die ze bieden voor kantoorruimtes niet onbelangrijk. De belangrijkste eigenschap voor tapijten en tapijttegels is hun akoestische bijdrage aan de ruimte. Tapijten zorgen ervoor dat de klankkleur warmer wordt en dat voetstappen veel minder gehoord worden. Daarnaast dragen ze ook bij aan de gezelligheid, de warmte en het thuisgevoel op kantoor.

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden?
Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken?

Als space-expert breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen met de taken van de medewerkers volledig in kaart.Ā 

Ā 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.