Welkom bij Loff maatkantoren. Wij maken je kantoor werkbaar beter. Ook op maandagmorgen 😉

landschapskantoor-inrichten-spaceplanning

HÅG Capisco 8106

De HÅG Capisco familie is niet alleen hét designicoon binnen het merk van HÅG, de serie behoort ook tot één van de beste ergonomische bureaustoelen op de markt. Verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen: volledig gestoffeerd – kunststof rugleuning en gestoffeerde zitting of volledig in kunststof met enkel een uitgesneden gestoffeerd zitkussen. Met de brede waaier aan kleuren en verschillende stoffen zijn er eindeloze combinaties mogelijk en past de HÅG Capisco binnen iedere omgeving.

HÅG voorziet elke stoel van hun unieke balansmechanisme die ervoor zorgt dat de gebruiker continu in beweging blijft, zonder dat de gebruiker hierbij moet nadenken. De stoel stimuleert onbewuste bewegingen en omzeilt de nadelen van het langdurig zitten.

De HÅG Capisco stoelen zijn voorzien van een iets hogere gaslift dan gewone bureaustoelen, waardoor de zithoogte kan aangepast worden aan de hoogte van het werkblad. Dit maakt dat de Capisco een ideale match vormt met een zit-sta tafel. De gebruiker kan hierdoor op drie verschillende hoogtes werken en zo continu afwisselen tussen verschillende houdingen. En net die afwisseling zorgt voor een gezonde, dynamische werkhouding.

Zit-sta benchtafel Crew

De Crew bench zit-sta tafel is een dynamische, veelzijdige oplossing voor jouw kantoor. Gebruikers van de Crew kunnen snel wisselen tussen zittend en staand werken, zodat ze energiek blijven gedurende de werkdag.

Tapijt

Tapijten of tapijttegels hebben twee belangrijke eigenschappen binnen een kantoorruimte. Enerzijds zorgen ze voor een thuisgevoel op kantoor en maken ze de ruimte gezelliger en warmer. Anderzijds zijn tapijten ook een belangrijk onderdeel binnen de akoestiek op kantoor. De voetstappen worden veel minder hoorbaar en ook de klankkleur wordt warmer.

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden?
Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken?

Als space-expert breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen met de taken van de medewerkers volledig in kaart. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.