Welkom bij Loff maatkantoren. Wij maken je kantoor werkbaar beter. Ook op maandagmorgen 😉

landschapskantoor-spaceplanning-inspirerende-productieve-werkomgevingen

HÅG Capisco 8106

De HÅG Capisco 8106, een tijdloos designicoon en één van de beste ergonomische bureaustoelen op de markt. De HÅG Capisco 8106 is volledig gestoffeerd en geeft onmiddellijk een stijlvolle touch aan het kantoor. Mooi meegenomen, maar niet de belangrijkste eigenschap van de stoel. De Capisco 8106 zorgt in de eerste plaats voor een comfortabele werkhouding van de kantoormedewerker. Dankzij de zadelzitting zijn verschillende zithoudingen mogelijk en wordt de gebruiker continu gestimuleerd om van houding te veranderen. We kunnen namelijk geen enkele houding urenlang volhouden, en daarom is de beste houding dan ook de volgende: we moeten continu in beweging blijven. Ook de balanstechniek waarmee de HÅG Capisco 8106 is uitgerust, zorgt voor constante, onbewuste bewegingen van de gebruiker.

De HÅG Capisco stoelen zijn de perfecte match met een zit-sta tafel. Je kan de zithoogte namelijk aanpassen aan lage en hoge werkposities, zodat je ook een halfstaande houding kan aannemen. De ideale compromis tussen zitten en staan.

Zit-Sta tafel Crew

Een zit-sta tafel helpt je om een dynamische werkhouding aan te nemen. De afwisseling tussen zittend en staand werken met af en toe wat beweging ertussen zorgt voor een hogere concentratie, productiviteit en betere werktevredenheid bij de kantoormedewerkers.

Airflake

De roomdivider “Airflake” zorgt enerzijds voor een toffe indeling van een groot open landschapskantoor en anderzijds draagt het geheel bij aan het verbeteren van de akoestiek. Het patroon van vilten panelen absorbeert het geluid en voorkomt echo’s, zodat kantoormedewerkers minder prikkels ontvangen tijdens hun werk en gefocust kunnen verder werken.

Tapijt

Tapijt heeft een belangrijke akoestische waarde in de ruimte. Voorbijgaande bezoekers en hun voetstappen worden veel minder hoorbaar en ook de klankkleur wordt een stuk warmer. Naast de akoestische eigenschappen, wordt de ruimte beter en gezelliger aangekleed, wat ook bijdraagt aan de beleving op kantoor.

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden?
Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken?

Als space-expert breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen met de taken van de medewerkers volledig in kaart. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.