Welkom bij Loff maatkantoren. Wij maken je kantoor werkbaar beter. Ook op maandagmorgen 😉

kantoorinrichting-werken-in-teams-spaceplanning

HÅG Sofi 7200

De HÅG Sofi is een elegante, veelzijdige bureaustoel met een middelhoge rugleuning. De HÅG balanstechnologie zorgt voor onbewuste bewegingen van de gebruiker, waardoor de nadelen van langdurig zitten deels omzeilt worden. De Sofi 7200 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met tal van opties zoals SlideBack armleuningen waarmee je dichter bij je bureau kan komen, een hoofdsteun, etc. 

Zit-sta tafel Crew

De Crew zit-sta tafel zorgt voor een dynamische werkhouding van de kantoormedewerkers. Dankzij de elektrische bediening kan de gebruiker heel snel afwisselen tussen zittend en staand werken. De naar achter geplaatste poot zorgt voor een maximale beenvrijheid en het geïntegreerd kabelmanagement zorgt voor een ordelijke uitstraling.

Towerkast Orga-Plus

De Towerkast is een mooie aanvulling naast iedere werkplek. De kast zorgt niet alleen voor een eenvoudige opbergruimte, maar dient tegelijkertijd ook als scheidingswand tussen de werkplekken en de wandelgang.

Tapijten

Tapijttegels hebben een twee belangrijke eigenschappen binnen een kantoorruimte. Aan de ene kant zorgen ze voor warmte, gezelligheid en dragen ze bij tot het thuisgevoel op kantoor. Aan de andere kant vervullen ze ook een belangrijke akoestische rol. Voetstappen van voorbijgaande collega’s en bezoekers worden veel minder hoorbaar, alsook de klankkleur wordt warmer. 2 grote factoren die bedragen aan een betere akoestiek op kantoor.

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden?
Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken?

Als space-expert breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen met de taken van de medewerkers volledig in kaart. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.