Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Specialist in maatkantoren

Kantoorgeluk-Ann-Gheysen-Loff-maatkantoren-Lease-with-Loff

Elk kantoor moet eigenlijk een soort maatkantoor zijn dat een evenwicht biedt tussen werkefficiëntie en kantoorgeluk. Wij zijn specialist in maatkantoren. Wij maken je kantooromgeving werkbaar beter.

Soms is het voldoende om een paar punten aan te pakken om een grote verbetering te creëren. Is er toch een totale vernieuwing nodig dan kijken we graag in de diepte om het beste uit jouw mensen en het kantoor te halen. Via een doordachte vraagstelling zorgen we ervoor dat jouw werkplek werkbaar beter wordt. Dit zowel voor kleine bureaus, als grotere. We zien hierin de productiviteit en beleving als belangrijkste doelstelling, méér dan een exclusief design.

“Wij maken jouw kantoor werkbaar beter, ook op maandagmorgen!

Onze werkwijze

QUICK WIN

Laat je er niet graag gras over groeien? Met enkele kleine ingrepen kan je al een aangenamere werkplek maken van je kantoor! Een verbetering van je akoestiek, een upgrade van de bureaustoelen, het toevoegen van ergonomische hulpmiddelen, etc.. Wij brengen de quick wins met het nodige advies voor jou in kaart!

UPGRADE

Is je bestaande werkomgeving verouderd? Of heb je het gevoel dat je team niet productief genoeg kan werken? Laten we samen kijken welke aanpassingen er nodig zijn om het beste uit je medewerkers én je kantoorinrichting te halen. Akoestische metingen en een wie-doet-wat-waar-rapport inbegrepen!

 

NEW

Ben je de trotse eigenaar van een nieuw pand? Of wil je een oud kantoor volledig strippen? Wij vertrekken voor jou ook compleet from scratch! Beleving, welzijn en kantoorgeluk staan bij ons in de spotlight om je nieuwe kantooromgeving vorm te geven. Een kantoor made with Loff!   

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.