Welkom bij Loff maatkantoren. Wij maken je kantoor werkbaar beter. Ook op maandagmorgen 😉

Thuiskantoor inrichten

Werk je minimum 1 dag per week thuis?  Dan is er meer dan reden genoeg om een productief 
en gezond thuiskantoor te voorzien. Wij stellen je graag alle noodzakelijke attributen voor.

Thuiskantoor-inrichten-Bureaustoel-Ergonomische-Hulpmiddelen-Kantoormeubilair-HomeOffice-Loff-maatkantoren

Een noodzakelijk thuiskantoor?

Voor veel mensen is het thuiskantoor een uitzondering en een voorrecht geweest, maar de realiteit heeft bedrijven wereldwijd ingehaald. Momenteel is thuiswerken één van de belangrijkste bouwstenen om de social distancing in de praktijk te brengen. Het lastige is dat niemand weet hoeveel dagen, weken of zelfs maanden het thuiskantoor de maatstaf zal zijn.

Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen jijzelf, je medewerkers of je studenten thuis gezond, effectief én productief kunnen werken. Dat doe je met het juiste kantoormeubilair en de juiste hulpmiddelen.

Op deze pagina vind je de belangrijkste items voor je thuiskantoor terug, zoals een échte ergonomische bureaustoel, een zit-sta tafel en ergonomische accessoires. Wij geven je graag persoonlijk advies over onze oplossingen in onze showroom. Gezien de huidige maatregelen doen we dit graag op afspraak.

Een ergonomische bureaustoel in jouw thuiskantoor

De kans is groot dat je momenteel ettelijke uren verslindt op je keukenstoel. Comfortabel is anders, zeker voor je rug, schouders en nek. Toch?
Doordat we met z’n allen zoveel mogelijk van thuis uit proberen te werken, wordt het belang van een goede ergonomie duidelijk.
De stoel is dan ook hét belangrijkste van je werkplek.

HÅG Capisco 8106

HÅG Capisco 8010 / 8020

HÅG Futu (Mesh)

HÅG Creed

HÅG SoFi

RH Mereo

Zit-sta tafels voor het thuiskantoor

Onze zit-sta tafels zijn in verschillende formaten leverbaar en in tal van verschillende kleuren van topbladen.
Ook het onderstel kan aangepast worden naar jouw wens: wit, zwart, antraciet of aluminium. 
Heb je geen ruimte voor een zit-sta tafel, dan hebben we een perfect alternatief met onze Home Fit module.

zit sta tafel

(Elektrische) Zit-sta tafel

Een zit-sta tafel is een betaalbare oplossing op het steeds toenemende aantal kantoorklachten zoals RSI, rugproblemen en het daarbij horende concentratieverlies. Onze zit-sta tafels zijn voorzien van 2 elektrische, stille motoren die zich moeiteloos bewegen tot op jouw gewenste hoogte.

De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, met verschillende kleuren van topbladen en verschillende kleuren van onderstellen. 

Home Fit zit-sta bureau

Home Fit is de ideale oplossing om thuis even ergonomisch en comfortabel te werken als op kantoor. Het zit-sta bureau zit opgeborgen in de kast, waardoor het slechts een minimum aan plaats vraagt. Deze zit-sta werkplek is volledig elektrisch in hoogte verstelbaar van 68 cm tot 118 cm.

Leverbaar in verschillende kleuren. Interesse? Klik op meer info voor alle mogelijkheden.

Homefit

Ergonomische hulpmiddelen

Ergonomische hulpmiddelen helpen je een betere houding aan te nemen en overbelastingsklachten te voorkomen.
Een laptophouder, een extern toetsenbord, een verticale muis of een monitorstandaard zijn dus zeker geen overbodige luxe
wanneer je intensief beeldschermwerk verricht.

Laptophouder

Dankzij een laptophouder stijgt de productiviteit met 17%, verbetert het comfort met 21% en neemt de overbelasting van de nek en schouders met 32% af.

Verticale muis

Een verticale muis zorgt voor een natuurlijke houding van hand en pols. Door deze positie worden klachten ter hoogte van de pols vermeden en stijgt het comfort en de productiviteit.

Extern, compact toetsenbord

Een compact toetsenbord mist het numerieke gedeelte waardoor de muis dichter bij het toetsenbord staat. Hierdoor verkleint de reikafstand tot de muis en wordt de overbelasting op de onderarmen en schouders verlaagt.

Bezoek onze webshop ergonomieopkantoor.be voor een compleet aanbod van onze ergonomische hulpmiddelen. Ergonomische muizen, toetsenborden, laptophouders, documenthouders, monitorstandaards, tablethouders, polssteunen, rugsteunen, voetensteunen, monitorarmen, cpu-houders, trolleys, en zo veel meer!
Bestel nu aan -10% korting op het volledige assortiment. Gebruik de promotiecode THUISKANTOOR20!

Persoonlijk advies nodig bij het inrichten van je thuiskantoor?
Heb je al een plan voorhanden of kunnen we je helpen bij het optimaal indelen van je beschikbare ruimte? 
Ik heb je graag persoonlijk verder via telefoon of video!

Inspiratie nodig voor je thuiskantoor ?

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.