Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Space
Beautiful spaces create beautiful minds.

Thuiskantoor inrichten

Werk je minimum 1 dag per week thuis?  Dan is er meer dan reden genoeg om een productief en gezond thuiskantoor te voorzien. 
Wij stellen je graag de basisstukken voor je thuiskantoor voor.

Onze actiesets voor jouw thuiskantoor

Ben je op zoek naar een eenvoudige inrichting voor je thuiskantoor?
Kies uit onze good – better – best formule en geniet van een super aantrekkelijke prijs!

Thuiskantoor inrichten bureaustoel

GOOD

Onze GOOD-set bestaat uit een zwarte bureaustoel in combinatie met een standaard bureautafel met zwevend blad. Voor de tafel kan je het kleur van het onderstel en het topblad nog vrij kiezen. De bureaustoel (met synchrone mechaniek) is enkel in het zwart verkrijgbaar.

Prijs GOOD-set = €699 + btw

thuiskantoor inrichten met futu bureaustoel

BETTER

Onze BETTER-set bestaat uit een zwarte HAG Futu Mesh bureaustoel in combinatie met een standaard bureautafel met zwevend blad. Voor de tafel kan je het kleur van het onderstel en het topblad nog vrij kiezen. De HAG Futu Mesh bureaustoel is een one-fits-all bureaustoel, uitgerust met het gekende balansmechanisme.

Prijs BETTER-set = €899 + btw

thuiskantoor inrichten met capisco bureaustoel

BEST

Onze BEST-set bestaat uit een HAG Capisco 8106 bureaustoel en een elektrisch verstelbare zit-sta tafel. Zowel voor de bureaustoel als voor de zit-sta tafel heb je nog de vrije keuze naar stof, materiaal en kleur. Qua ergonomie, beweeglijkheid en productiviteit is dit de beste keuze voor jouw thuiskantoor.

Prijs BEST-set = €1399+ btw

Elise Harinck Loff maatkantoren

Persoonlijk advies nodig bij het inrichten van je thuiskantoor?
Heb je al een plan voorhanden of kunnen we je helpen bij het optimaal indelen van je beschikbare ruimte? 
Ik heb je graag persoonlijk verder.

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Ken je ons Home Fit zit-sta bureau al?

Home Fit is de ideale oplossing om thuis even ergonomisch en comfortabel te werken als op kantoor. Het zit-sta bureau zit opgeborgen in de kast, waardoor het slechts een minimum aan plaats vraagt. Deze zit-sta werkplek is volledig elektrisch in hoogte verstelbaar van 68 cm tot 118 cm.

Leverbaar in verschillende kleuren. Interesse? Klik op meer info voor alle mogelijkheden.

Homefit

Meer weten over het inrichten van je thuiskantoor?

Het geheim van gezond zitten

Gezond zitten. Hoe pak je dit aan? Zeker voor mensen met een zittend beroep is dit niet altijd een evidentie. De rode draad doorheen een doorsnee dag is dan ook meestal zitten. We zitten aan tafel, we zitten in de auto, we zitten op het werk, we zitten in de zetel, …

Lees meer

Ergonomische tips voor jouw thuiskantoor

Het meest ondergewaardeerde onderdeel van de werkomgeving: het thuiskantoor. Of om het met een modernere term te zeggen: de hoffice. Thuiswerken wordt steeds meer mogelijk gemaakt en ook...
Lees meer

Wat is de beste bureaustoel om rugpijn tegen te gaan?

Lage rugpijn is nog steeds dé belangrijkste reden van absenteïsme. Lage rugpijn, veroorzaakt door het uitvoeren van een administratieve job, is een groeiend probleem. Met deze kennis in het achterhoofd, valt er eigenlijk niet te discussiëren over hoe belangrijk het is om te investeren in gezondheid en ergonomie op het werk. Op het lijstje van prioriteiten staat een goede bureaustoel dan ook prominent op nummer één.

Lees meer

Inspiratie nodig voor je thuiskantoor?

The Loffbook

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.