Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Seats
Everyone is in need of the best seat.

Vergaderstoelen

Oneindige mogelijkheden in ons assortiment vergaderstoelen en bezoekersstoelen.
Personaliseer de stoel naar kleur, stof en uitvoering, passend binnen jouw interieur.

Ben je op zoek naar een nieuwe stoel? Een bureaustoel, vergaderstoel of bezoekersstoel? Ergonomie kent voor mij geen geheimen meer en ik geef je graag persoonlijk advies over de best passende stoel. 

Julie Crombé, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Vergaderstoelen Martijn Devos Loff maatkantoren waregem

De lievelingsstoel van Martijn

De Pola Round is een heel veelzijdige stoel. Je kan hem zowel inzetten als bezoeker- of vergaderstoel, maar in de volledige gestoffeerde versie kan hij perfect als loungezetel doorgaan. Meer weten over de Pola Round stoel? Klik dan hier.

"Een mooie, brede bezoeker- of loungestoel, verkrijgbaar in 101 versies dankzij de vele combinatiemogelijkheden en variaties in de poten, kuip, stoffering en kleuren. Ik ben fan!"​

Martijn Devos, Account Manager Loff

“Alle vergaderstoelen in ons assortiment zijn personaliseerbaar qua kleur, stof, voetkeuze en uitvoering. Dit maakt dat we van 1 model een oneindig aantal uitvoeringen kunnen maken. Ik houd ervan om onze klanten ook op dit vlak advies te geven.”

Julie Crombé, Account Manager Loff

Wil je gratis een stoel testen? Dat kan!

Kom langs in ons experience center en vind de stoel die bij je past

OPENINGSUREN
Maandag – Vrijdag
08:00 – 12:00 en 13:30 – 18:00

ADRES
Gentseweg 636
8793 Waregem

Trots op deze referenties

De Ramenspecialist uit Waregem is onlangs verhuisd naar een kantoorunit met een grote visibiliteit. De kantoorcontainer bestaat uit verschillende werkplekken en een plaats om...

Bekijk referentie

“Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Loff. Van voorstel tot uitwerking is alles perfect verlopen.”

Liesbet Vanhonacker
Devagro is reeds meer dan 30 jaar een kwalitatieve speler in zowel openbare als industriële projecten. Door hun enorme groei was er nood aan uitbreiding van hun site en kantoorgebouw. Zo werd...

Bekijk referentie

“De samenwerking met Loff heeft onze ogen geopend, in die zin dat een investering in onszelf ook wel eens mag en absoluut nodig is. Het is de bedoeling om nog lang op kantoor te kunnen vertoeven en dankzij de persoonlijke aanpak en het goede advies rond ergonomie en zitcomfort, kunnen we nu ons werk comfortabel en actief uitvoeren.”

Ignace Degezelle, bestuurder Devagro
Boekhoudkantoor Santaks uit Ieper kampte al jaren met een akoestisch probleem. Door het open landschapskantoor had het geluid een grote impact op de concentratie en de productiviteit van de...

Bekijk referentie

“De vertegenwoordiger van Loff is enkele keren langs geweest om ons te begeleiden in de juiste keuze naar materialen, vormen, mogelijkheden en kleuren. Op basis daarvan hebben we een keuze gemaakt, en ik vind het zelf een schot in de roos!”

Mario Labeeuw, zaakvoerder Santaks

The Loffbook

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.