Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Seats
Everyone is in need of the best seat.

Vergaderstoelen

Oneindige mogelijkheden in ons assortiment vergaderstoelen en bezoekersstoelen.
Personaliseer de stoel naar kleur, stof en uitvoering, passend binnen jouw interieur.

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe stoel? Een bureaustoel, vergaderstoel of bezoekersstoel? Ergonomie kent voor mij geen geheimen meer en ik geef je graag persoonlijk advies over de best passende stoel. 

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

“Alle vergaderstoelen in ons assortiment zijn personaliseerbaar qua kleur, stof, voetkeuze en uitvoering. Dit maakt dat we van 1 model een oneindig aantal uitvoeringen kunnen maken. Ik houd ervan om onze klanten ook op dit vlak advies te geven.”

Elise Harinck, Account Manager Loff

Wil je gratis een stoel testen? Dat kan!

Joas

Kom langs in ons experience center en vind de stoel die bij je past

OPENINGSUREN
Maandag – Vrijdag
08:00 – 12:00 en 13:30 – 18:00

ADRES
Gentseweg 636
8793 Waregem

Trots op deze referentie

Boekhoudkantoor Santaks uit Ieper kampte al...

Bekijk referentie

“De vertegenwoordiger van Loff is enkele keren langs geweest om ons te begeleiden in de juiste keuze naar materialen, vormen, mogelijkheden en kleuren. Op basis daarvan hebben we een keuze gemaakt, en ik vind het zelf een schot in de roos!”

Santaks

The Loffbook

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.