Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Vergadertafels

De inrichting van je (toekomstige) vergaderruimte is van groot belang voor de efficiëntie en de productiviteit van je vergaderingen. 
Ontdek hier onze mogelijkheden van ons assortiment vergadertafels.

Timmy R

Extreem stevige en stabiele klaptafels. Leverbaar in 8 standaardafmetingen, ook maatwerk is mogelijk. Prijs vanaf €470 excl btw.

Vergadertafels

Keuze uit Arca, Entrada of Air2 onderstel. Rechthoekig, tonmodel of vierkant. Ook maatwerk mogelijk. Prijs vanaf €364 excl btw.

T Meeting 1

Robuuste vergadertafels met veelzijdige mogelijkheden en oneindig door te koppelen. Bladdikte van 38mm. Prijs vanaf €433 excl btw.

T Meeting 3

Robuuste T-poot onderstel voor maximale bewegingsvrijheid. Voorzien van stevige koppelplaten. Prijs vanaf €610 excl btw.

Q4 Meeting

Passend in iedere ruimte en te combineren met een verscheidenheid aan onderstellen. (Blad in glas op aanvraag) Prijs vanaf €565 excl btw.

Centro

Meesterschap in massief hout. Stoere eiken poten. Prachtig in combinatie met verjongde bladen. Bijhorende banken en krukken. Prijs vanaf €1530 excl btw.

CO. Table

Hoge of lage tafels, met bijhorende krukken. Voorzien van powerrail met stroom, USB en verlichting. Prijs vanaf €3650 excl btw.

Flex Meeting

In hoogte verstelbare vergadertafels in diverse uitvoeringen leverbaar. Verkrijgbaar met T-poot of 4-poots onderstel. Prijs vanaf €1374 excl btw.

Bladkleuren

Je kan je toekomstige tafel volledig naar wens samenstellen: kies zelf de kleur van je blad en van je frame zodat de tafel perfect past binnen je huidig interieur.
Onze framekleuren zijn: zwart (RAL 9005), aluminium (RAL 9006), antraciet (RAL 7016) en wit (RAL 9010)

zit sta bureaus bladgroepen loff maatkantoren
Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar één of meerdere vergadertafels? Ik help je graag verder met de verschillende mogelijkheden en de bijhorende accessoires om je werkplek te optimaliseren. Kan je langskomen in onze showroom? Dan kan ik je enkele modellen en onze staalkaart laten zien. Tot binnenkort!

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Bekijk ook ons aanvullend kantoormeubilair

Ontdek hier een glimp van ons aanbod kantoorinrichting: zit-sta tafels, vergadertafels, kasten, whiteboards, … etc.

Boek een  gesprek met onze expert kantoorgeluk

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.