Welkom bij Loff maatkantoren! Wij maken je kantoor werkbaar beter, ook op maandagmorgen!

Voor wie?

Welzijn op kantoor is voor iedereen die zich vaak in een kantooromgeving bevindt.  Zowel voor de thuiswerker als voor de mensen in de kantoortuinen.
Zich goed voelen op het werk, gelukkig zijn en productief kunnen werken is voor iederéén een basisbehoefte.

Zaakvoerder

“Ergonomie is essentieel. Niets zo vervelend als continue rugpijn. Het welzijn van onze mensen vinden we ontzettend belangrijk en ergonomie is daar uiteraard onderdeel van. We zijn door Loff op alle vlak zeer goed begeleid en ontzorgd. Zowel de technische uitleg, de bereidwilligheid om enkele modellen uit te proberen, de communicatie en de levering zijn allemaal heel vlot en in een aangename sfeer verlopen. De praktische uitleg aan de medewerkers omtrent het goed gebruik van de stoel is ook positief onthaald en de mensen gaan er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Loff heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan en we geven hen dan ook graag een score van 9/10. Het is tof dat ze zo meedenken met ons!”

Claudia Callens, Durabrik bouwbedrijven

Interieurarchitect

“Met Loff heb ik echt een match gevonden. Het team denkt mee met mij én met de klant. En net zoals ik, stelt Loff de klant en de betrokken personen centraal. Naast hun up-to-date kennis over alle producten en laatste ontwikkelingen in de markt, biedt Loff ook een groot aanbod kantooritems, kantoormeubilair en ergonomische oplossingen.  Dat is voor mij mooi meegenomen, want het bespaart me heel wat tijd in het uitwerken van een voorstel als ik alles bij één partner kan vinden. De samenwerking met Loff verloopt altijd heel vlot. Ik kan rekenen op snelle feedback op mijn vragen en er heerst een open communicatie, wat voor mij heel cruciaal is. Het team speelt kort op de bal en zo heb ik het zelf ook graag. Kortom, ik kan Loff omschrijven als een bedrijf die zijn werk met passie doet, een heel belangrijk aspect als je met mensen werkt.”

Hilde De Rore, De Interieurdokter, gespecialiseerd in kantoorruimtes
hilde-de-rore-loff-maatkantoren

The higher your energy level, the more efficient your body. The more efficient your body, the better you feel, and the more you will use your talent to produce outstanding results

Anthony Robbins

Referentie-Stad-Roeselare-Loff-Maatkantoren

Preventieadviseur

Binnen Stad & OCMW Roeselare hebben we een heel duidelijk beeld op het vlak van ergonomie. Zo kiezen we bewust om alle aspecten van ergonomie binnen onze diensten te combineren. We hebben niet enkel en alleen aandacht voor de fysieke ergonomie, ook de cognitieve en organisatorische ergonomie spelen een belangrijke rol. Een gezonde geest in een gezond lichaam zorgt voor een tevredenheid van de werknemers en dit kan onze dienstverlening alleen maar ten goede komen. Stad & OCMW Roeselare doet hiervoor beroep op Loff om die uitdaging aan te gaan. Loff helpt ons op verschillende vlakken. Het professioneel team verstrekt ons het nodige advies over correct gebruik en ze gaan samen met ons op zoek naar het juiste product op de juiste plaats, afgestemd op onze wensen en budget.”

Stefaan Salembier & Koen Drubbel, Stad Roeselare

Ergotherapeut

“Wij willen mensen meenemen in een verhaal van gezond werken en de toepassing op de werkvloer. Dit doen we met praktische tips & tricks die direct en voor iedereen bruikbaar zijn. Hierbij maakt Loff het verhaal compleet door aangepaste kantoorhulpmiddelen en -meubilair te leveren met een persoonlijke opvolging.”

Nicolas Vergauwen & Caroline Bruneel, Ergo-Support
Caroline Bruneel Nicolas Vergauwen

Wil je je medewerkers productiever, gezonder, efficiënter én gelukkiger aan het werk zien? 
Met andere woorden, wil je het kantoorgeluk verhogen? 

Ik kom met veel plezier langs om jullie werkomgeving te analyseren. Tot binnenkort?