Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Waarom kiezen voor een HÅG bureaustoel?

Onbewuste beweging

De HÅG bureaustoelen zijn voorzien van een uniek bewegingsmechanisme, die zich centraal onder de zitting van de stoel bevindt. Hierdoor ben je als gebruiker constant in beweging en wordt er verse zuurstof door je lichaam gepompt, wat zorgt voor een betere concentratie, fitheid en productiviteit.

AANBOD

De HÅG familie bestaat uit een bijzonder mooi aanbod aan verschillende modellen. De vele stofmogelijkheden, opties en uitvoeringen laten ook toe dat je de stoel volledig naar wens kan laten maken, passend bij jouw kantooromgeving.

Designiconen

De HÅG Capisco is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste designiconen van de bureaustoelen bij architecten en designers ter wereld. Dit maakt van de HÅG Capisco een uniek model, die zowel uitblinkt in ergonomie als in design.

duurzaamheid

Bij HÅG staat duurzaamheid centraal. Het beschermen van de gezondheid en het verminderen van de impact op het milieu zijn hun 2 grootste drijfveren. In 1990 was HÅG het eerste bedrijf in Noorwegen met een milieumanager in dienst. In '95 zijn ze begonnen met het gebruik van gerecycled plastic voor de productie van hun stoelen en in 2004 was HÅG de eerste fabrikant van bureaustoelen ter wereld die een ISO14025-EPD (Environmental Product Declaration) kreeg.

HAG-Sofi-7200-bureaustoel

Wat is het verschil tussen een standaard- en een HÅGstoel?

Het probleem met de meeste bureaustoelen, zelfs met de zogenaamde ergonomische bureaustoelen, is dat ze de gebruiker niet laten bewegen. Voeten blijven doorgaans plat op de grond en de benen blijven volledig statisch. Dit is wat bij veel gebruikers zorgt voor lichamelijke klachten en vermoeidheid. 

De HÅG bureaustoelen, daarentegen, maken gebruik van een uniek bewegingsmechanisme, die de gebruiker onbewust laat bewegen tijdens het zitten.

In de volgende video legt Julie je in 60 seconden uit wat we precies bedoelen.
Kijk je even mee?

“Als er één basisbehoefte is op kantoor, dan is het wel comfortabel zitten. Als je comfortabel zit, ben je ontspannen en voel je je goed. Je kan beter nadenken en je bent ook productiever. “

Ann Gheysen, zaakvoerder Loff

De HÅG familie

Maak kennis met de HÅG familie. Dankzij de vele opties, stofuitvoeringen en kleuren kan je je eigen HÅG stoel ontwerpen,
passend binnen jouw kantooromgeving.Hulp nodig? Contacteer ons, wij helpen je graag verder met de stoelen configurator!

HÅG Capisco

HÅG Caspisco Puls

HÅG Futu

HÅG Creed

HÅG Sofi

HÅG Tribute

Wat is de beste bureaustoel
om rugpijn tegen te gaan?

Lage rugpijn is nog steeds dé belangrijkste reden van absenteïsme. (Studie World health organisation’s global Burden of diseases study). Lage rugpijn, veroorzaakt door het uitvoeren van een administratieve job, is een groeiend probleem. En vooral hier bij ons, in West-Europa.

RH mereo
Gezond-zitten-bureaustoel-ergonomie-loff-maatkantoren

Het geheim van gezond zitten

Gezond zitten. Hoe pak je dit aan? Zeker voor mensen met een zittend beroep is dit niet altijd een evidentie. De rode draad doorheen een doorsnee dag is dan ook meestal zitten. We zitten aan tafel, we zitten in de auto, we zitten op het werk, we zitten in de zetel, … 

showroom loff maatkantoren

Wens je ons aanbod stoelen uit te proberen? Kom langs in onze belevingsshowroom en ervaar het ultiem zitcomfort.
Laat je even een berichtje na wanneer je kan langskomen? Wij kijken ernaar uit!

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.