Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Seats
Everyone is in need of the best seat.

Zitballen

Gezond, stijlvol, strak en dynamisch. Dat zijn de 4 kenmerken van de Vluv zitballen.
Het doordacht ergonomisch ontwerp van de zitbal zorgt ervoor dat je rechtop en comfortabel kan zitten. 

Zitballen Stov

De Stov zitballen zijn gemaakt uit 100% polyester en een barstresistente binnenbal. De Stova zitballen lenen zich perfect als dynamische zitoplossing voor zowel thuis als in de werkomgeving. Ontdek hier de zachte aardekleuren van Stov.

Zitballen Leiv

De Leiv zitballen bestaan uit een 100% polyester stof met een binnenbal gemaakt uit barstresistent PVC. De ring aan de onderkant voorkomt het wegrollen van de zitbal. Klik hier voor alle kleurmogelijkheden.

Zitballen Sova

De Sova zitballen kenmerken zich voornamelijk aan hun leuke pastelkleuren. De hoes van de Sova zitballen is gemaakt uit 100% polyester en is vlekbestendig. Bekijk hier de vier zachte pastelkleuren van Sova.

Zitballen Veel

De Veel zitballen kenmerken zich door hun typische ‘Aged Leatherlook’. De ‘Veel’ variant verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, wat maakt dat je zeker een kleur vindt die past binnen jouw interieur. Bekijk ze hier allemaal.

Zitballen Velt

De Velt zitballen zijn gemaakt uit 100% Merino wol. Heel zacht, warm, tijdloos en elegant. Kortom een dynamische zitoplossing en tegelijkertijd een eyecatcher in jouw kantoor of woonkamer. Bekijk hier alle kleurmogelijkheden.

Zitballen - Varm

Zitballen Varm

De Varm Zitballen zijn de nieuwste in de collectie. Ze zijn gemaakt uit een fluweelachtige stof, met een verouderde look.
Ontdek hier alle mogelijke kleuren.

Zitten wordt bewegen

“Een zitbal is de perfecte aanvulling op je ergonomische bureaustoel om nóg meer beweging in je dag te steken. En dankzij de mooie uitvoeringen en trendy kleuren zijn ze stuk voor stuk ook een eyecatcher in de ruimte!”

Taike De Volder, marketing Loff

Zitballen voor iedere lichaamslengte

Zitballen 75 cm

Diameter 70-75 cm

Voor personen met een lichaamslengte van 180 tot 200 cm raden wij aan om een zitbal te nemen met een diameter van 70 à 75 cm. Idealiter zien wij deze grootte van zitbal in combinatie met een zit-sta tafel, zodat de gebruiker voldoende comfort heeft.

Zitballen 65 cm

Diameter 60-65 cm

Voor personen met een lichaamslengte van 155 tot 180 cm raden wij een zitbal aan met diameter 60-65 cm. Deze zitbal kan gebruikt worden in combinatie met een standaard bureautafel.

Zitballen 55 cm

Diameter 50-55 cm

Voor kinderen en volwassenen met een lichaamslengte van 135-155 cm raden wij aan een zitbal te gebruiken met een diameter van 50-55 cm. Deze grootte van zitbal gebruik je ook het best met in combinatie met een zit-sta tafel, zodat men ook de hoogte van de tafel perfect kan aanpassen aan de lichaamslengte.

Elise Harinck Loff maatkantoren

Benieuwd om te weten hoe een zitbal precies aanvoelt? 
Kom ze eens testen in onze showroom, ik vertel je er graag meer over!

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

The Loffbook

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.