Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Hoe zorgen geluidsdichte pods voor meer productiviteit op kantoor?

Mogen wij jou enkele pijnlijke cijfers toevertrouwen?

• 70% van alle mensen werkt in open kantoren
•  50% van hen wordt gemiddeld om de 11 minuten gestoord
• Daardoor daalt hun productiviteit met 35 tot 50%
• Die daling kost meer dan 10% van het HR-budget

Indrukwekkend, niet?

Deze cijfers zijn te wijten aan het lawaai in de open landschapskantoren. En in het bijzonder de hoorbare gesprekken. Uit onderzoek blijkt dat dit de meest storende factor is die de concentratie en de productiviteit doet dalen.

De effecten van slechte geluidsisolatie op kantoor

Geluid is een subjectief gegeven. Het wordt door elke persoon anders ervaren. Terwijl de ene persoon zich altijd en overal ten volle kan concentreren, kan voor de andere zelf het geringste afleidende geluid te veel zijn. Afleidende gesprekken, storende kantoorgeluiden en moeilijkheden om te focussen leiden tot verminderde productiviteit, een slechte werktevredenheid, stress, hoofdpijn, …

Gelukkig bestaat er een oplossing: geluidsdichte pods van Framery.

Het verbeteren van het kantoorgeluk van de medewerkers is ook in het belang van de werkgever. Gelukkige medewerkers zijn 12% productiever en gaan 66% minder vaak met ziekteverlof. Of zoals Richard Branson het mooi omschrijft: “Happy employees give you happy customers”.

De privacypods, stiltewerkplekken, phonebooths, concentratiewerkplekken – of hoe je ze ook wil noemen – zijn kleine ruimtes die volledig geluidsdicht zijn afgesloten. Geluidsdichte werkruimtes zorgen bij jouw medewerkers voor minder afleiding, betere focus en minder stress. Kortom een beter kantoorgeluk voor het ganse team. Dankzij de ongeëvenaarde geluidsisolatie, ventilatie, verlichting en de ergonomische inrichting kunnen je mensen er telefoneren, videocallen, werken en vergaderen zonder te storen of gestoord te worden. Waardoor ieders productiviteit meteen verhoogt.

100% geluidsdicht

Op het vlak van geluidsisolatie verslaat Framery de concurrentie zonder meer. Voor een optimale geluidsisolatie op kantoor moet een pod het geluid van buitenaf met minimaal 30 dB dempen. Uit een onderzoek van de Turku University of Applies Sciences bleek dat de Framery O met 30,3 dB de enige best verkopende kantoorpod was die dit niveau bereikte! Dit zorgt ervoor dat de pods dichtbij de werkplekken geplaatst kunnen worden, wat een optimaal gebruik garandeert.

Bron: Frameryacoustics.com

Ontdek welke geluidsdichte pod past bij jouw kantoor:

Framery O: voor telefoongesprekken en videoconferenties voor 1 persoon.

Framery One: voor telefoongesprekken, videoconferenties en focuswerk voor 1 persoon

Framery Q: voor focuswerk, videoconferenties en vergaderingen voor 1 tot 4 personen

Framery 2Q: voor focuswerk, videoconferenties en vergaderingen voor 1 tot 6 personen.

Elise Harinck Loff maatkantoren

Wij hebben er heel bewust voor gekozen om samen te werken met Framery. Na grondige research en vergelijkingen kunnen we het beamen: Het zijn de beste geluidsdichte pods ter wereld. De pods staan onder meer bij Microsoft, Puma en Tesla. Straks ook in jouw kantoor?

Elise Harinck, Workplace & Acoustic expert

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.