Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Ontdek in primeur: de nieuwe generatie smart pods van Framery

Loff stelt in primeur aan jou voor: de nieuwe generatie smart pods van Framery.

Weet je nog toen Apple de iPhone uitbracht? Barcelona het tiki-taka voetbal uitvond? ChatGPT op de wereld werd losgelaten? Dat waren regelrechte mijlpalen.

Vandaag stelt Loff een nieuwe doorbraak aan jou voor.
Niet op het vlak van telefonie, voetbal of AI, maar voor bij jou op kantoor.

Framery heeft zijn pods revolutionair vernieuwd.

Je hebt vast al gehoord van deze geluidsdichte werkruimtes. Je mensen kunnen er in alle rust werken, telefoneren, videobellen en vergaderen. Zonder afleiding of anderen te storen. Daardoor stijgt de productiviteit van iedereen op kantoor. Volgens onderzoek zelfs met 35 tot 50 procent.

Waarin de nieuwe smart pods van Framery zo uitblinken?

• De smart pods garanderen 100% privacy dankzij de ongeëvenaarde geluidsisolatie. Binnenin hoor je niets van buitenaf en omgekeerd.

Elke minuut wordt de lucht in de pod volledig gezuiverd. Dat is goed voor je gezondheid, terwijl je hersenen voldoende zuurstof krijgen voor een optimale focus.

De verlichting wordt afgestemd op je activiteit. Vergaderen, telefoneren en videobellen doe je altijd met optimaal licht.

Het design is niet alleen ergonomisch, maar ook esthetisch. De pods zijn een lust voor je oog en voor je rug.

Je kan je pod personaliseren dankzij de 3.000 mogelijke kleurencombinaties.

Je geniet alle comfort van vernieuwende technologie: 4G connectie, geïntegreerde software en facility management.

En misschien wel de belangrijkste vernieuwing van allemaal….

De nieuwe smart pods zijn goedkoper dan hun voorgangers.

Je kan dus geen beter moment uitkiezen om je medewerkers blij te maken met een Framery pod. Maak snel een afspraak in onze showroom, en ontdek het hele gamma.

Framery One Compact - Smart Office Pod, Phonebooth - Loff

Framery One Compact

De Framery One Compact biedt comfort en privacy voor gefocust telefoneren en videobellen. Zelfs in dit instapmodel van 1,03 m2 is elk detail doordacht. Zo garandeert de ingebouwde voetsteun een comfortabele en ergonomische houding.

Framery One - Office workpod & Phonebooth - Loff maatkantoren

Framery One 

In de Framery One kan je niet alleen telefoneren en videobellen, maar ook geconcentreerd werken. Je kan de pod van 1,22 m2 zelfs verplaatsen zonder demonteren.

Framery Four - Smart Office Pod - Loff maatkantoren

Framery Four

De Framery Four is ontwikkeld voor teamwork en hybride vergaderingen. Je collega’s kunnen deze ruimte van 3,04 m2 – net als de andere Framery pods – makkelijk reserveren via het aanraakscherm.

Framery Six - Smart Office Pod - Loff maatkantoren

Framery Six

De Framery Six is een heuse meeting room. Ook deze werkruimte van 6,19 m2 is gemaakt van gebogen staal, met een aluminium raamwerk en geluidsgeïsoleerd gelamineerd glas.

Revolutionair op het vlak van technologie

De smart pods van Framery blinken niet alleen uit op het vlak van geluidsdichtheid, ventilatie, gebruikerscomfort en duurzaamheid. Ook qua technologie maken ze grote sprongen. Met tools waarmee je onder andere onderweg vergaderruimtes reserveren, toegang krijgen tot realtime bezettingsgegevens waardoor je datagestuurde beslissingen kan sturen voor je facility management. 

Framery App™

Framery App™

Met de Framery App is het supersimpel om snel een beschikbare pod te reserveren.

Framery Office Sound Masking System™

Framery Office Sound Masking System™

Het office sound masking system zorgt ervoor dat de algemene akoestiek in de ruimte wordt verbeterd. 

Framery Connect™

Framery Connect™

Software voor het bekijken van realtime bezettingsgegevens waardoor je op basis van data beslissingen kan nemen omtrent je facility management.

Framery Connect Sensor™

Framery Connect Sensor™

Sensor die je ook op andere plaatsen in je kantoor kan inzetten, zoals bvb een vergaderruimte, om ook daarvan realtime bezettingsgegevens te tracken.

De belangrijkste kenmerken van de smart pods

Van ongeëvenaarde geluidsdichtheid, superieure ventilatietechnieken tot superhandige bookingsoftware en subliem design. Bekijk hier de video van de nieuwe smart pods van Framery.

Eva Elise LoffMaatkantorenW

De nieuwe generatie smart pods kan je uittesten in onze showroom. Maak snel een afspraak voor een bezoek. Dan zetten wij graag een kopje koffie voor jou klaar, geserveerd in de Framery pod van je keuze. 

Eva Lodewyck en Elise Harinck

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.