Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Auditas Bedrijfsrevisoren

Auditas Bedrijfsrevisoren uit Roeselare profileert zich als onafhankelijk revisorenkantoor die zich sinds 2010 dagelijks gedreven inzet om hun cliënteel zo goed mogelijk te bedienen. Voor hun nieuwe vestiging in Roeselare kozen ze voor een open landschapskantoor om de samenwerking en de communicatie te versterken.

Met de opkomende videoconferentie-trend merken de mensen van Auditas dat iedereen veel luider praat tegen de computer dan tijdens een normaal telefoongesprek. Hierdoor worden de collega’s in het kantoor te vaak en onnodig gestoord. Akoestische pods zijn daarom de perfecte oplossing voor hen om terug efficiënt en in focus te kunnen werken.

“Wij hebben verschillende modellen en merken van pods getest, maar Framery stak er kwalitatief echt bovenuit. Je zit echt in een bubbel en je hoort niets van de buitenwereld. Ook omgekeerd horen de collega’s buiten de pod niets van het gesprek. We hebben hierin geïnvesteerd om te voldoen aan de huidige behoeften, zonder te veel af te wijken van het open gevoel in ons kantoor.

Met de Framery Q en de Framery O – de telefooncel – hebben we, voor onze werking, de perfecte mix gevonden tussen het open kantoor en de mogelijkheden om toch in focus te kunnen werken. Framery heeft ook hele mooie afwerkingsmogelijkheden, waardoor de hub ook echt een eyecatcher is binnen het kantoor. Groot genoeg om de aandacht te trekken en klein genoeg om niet overheersend te zijn in de ruimte.

Kortom, onze Framery’s zijn een echte aanwinst voor de productiviteit en de concentratie hier op kantoor en tegelijkertijd zijn het twee toffe, moderne elementen als aandachtstrekker.”

“Kortom, de meetingpod en de phonebooth zijn een echte aanwinst voor de productiviteit en de concentratie in ons kantoor.”

Sven Vansteelant, bestuurder Auditas Bedrijfsrevisoren Roeselare

Elise Harinck

Ben je benieuwd hoe we jouw kantoor werkbaar beter kunnen maken? 
Of heb je interesse in onze akoestische pods?
Ik kom graag bij je langs om te kijken waar we samen het verschil kunnen maken.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.