Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Akoestische optimalisatie en inrichting bij het College in Waregem

Bij de verbouwingswerken werden muren door vele harde materialen zoals glas vervangen. Al snel bleek dat de last van de nagalm en storende geluiden niet houdbaar was in de verschillende ruimtes.

In de wandelgangen wordt er vaak geconverseerd. Dit leidde tot slecht verstaanbare telefoongesprekken aan het onthaal. Zelfs in de kantoorruimte en de vergaderruimte was het moeilijk om met 2 mensen te telefoneren. Dan ging er iemand op de gang gaan telefoneren. Er kon 1 gesprek tussen 2 personen gevoerd worden maar meerdere gesprekken was onmogelijk. 

In het restaurant van de leerkrachten heb je sowieso de geluiden van het bestek. Tijdens de corona periode zat men in kleine groepjes en dan nog kon men de gesprekspartner aan dezelfde tafel niet begrijpen. Als natuurlijke reactie begin je onbewust luider te praten, maar dat helpt niet, integendeel. Ook de leerkrachten spraken uit dat het lastig was. Nu is men zeer blij dat ook zij tevreden zijn met de oplossing.

Aan de hand van wetenschappelijke akoestische metingen in de verschillende ruimtes hebben we gezocht naar de beste oplossing. 

Voor de inrichting zorgden we voor een optimaal verlengstuk van de bestaande vormen en kleuren. Er werd ook gekozen voor gezond werken. 

LOFF heeft veel moeite gedaan want voor elke ruimte kregen wij verschillende mogelijkheden voorgesteld. Alles werd tot in detail uitgetekend, op die manier konden we alles mooi visualiseren en dat vinden we heel belangrijk. We zijn heel blij dat we de keuze gemaakt hebben om voor LOFF te kiezen!

Eli Baert, algemene coördinatie bij Sint-Paulusschool campus College in Waregem

Martijn Devos

Hebben jullie ook een vervelend probleem rond akoestiek of nagalm in jullie (kantoor)ruimte? 

Wij zorgen voor een akoestische meting en we bieden tal van mooie oplossingen om jullie probleem zowel akoestisch als esthetisch aan te pakken. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.