Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Devagro

Devagro is reeds meer dan 30 jaar een kwalitatieve speler in zowel openbare als industriële projecten. Door hun enorme groei was er nood aan uitbreiding van hun site en kantoorgebouw. Zo werd het nieuwe kantoorgebouw in juni 2019, volledig futureproof, ingewijd als nieuwe werkplek.  

Devagro deed beroep op Loff voor het inrichten van de werkplekken, het aanpakken van de akoestiek en de keuze voor de vergaderstoelen. Met het oog op de toekomst koos Devagro voor de best passende bureaustoelen en bijhorende ergonomische hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat hun medewerkers in de beste omstandigheden kunnen werken. Ook voor de vergaderstoelen kozen ze voor de perfecte mix van design en comfort met de Mixis Air en de Pola Light barstoelen.

Devagro geeft toe dat onze visie nieuw was voor hen en dat de samenwerking heel wat ogen heeft geopend. Uiteraard vonden ze vroeger de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers ook belangrijk, maar er werd niet zoveel bij stilgestaan als nu. “Vroeger werd er voornamelijk gekeken naar investeringen die zichzelf terugverdienen. Een vrachtwagen, een machine, een kraan, … dat bracht op. Maar hoe mooi of hoe ergonomisch het bureau was ingericht, dat was van ondergeschikt belang”, vertelt Marleen Vanden Buverie.

“De tijden zijn veranderd en we kunnen niet meer verlangen dat het jong talent dag in dag uit kan functioneren in een omgeving van waar wij komen. Er is nood aan ruimte, verademing, licht en ergonomisch comfort. We zijn daarom ook heel tevreden over de samenwerking met Loff, want ons kantoor voldoet nu aan deze normen. En zoals we vroeger overtuigd waren dat een vrachtwagen zich zou terug verdienen, zo ben ik er nu ook van overtuigd dat de investering in ons nieuw kantoor zich ook op termijn zal terugverdienen.

Méér nog, we merken nu al dat het zijn vruchten afwerpt. Er heerst een toffe sfeer op onze werkvloer, iedereen vindt het hier leuk werken, we zijn actiever dan vroeger én we hebben zelfs al enkele hele goede vacatures binnengekregen.”

“Wij zijn heel blij dat we met Loff hebben kunnen samenwerken, mede door het mooie verhaal dat ze naar buiten brengen, maar ook door hun persoonlijke aanpak en hun professionele ondersteuning. Hier hebben ze alvast een hele goede indruk nagelaten!”  

Yves en Xavier Degezelle, bestuurders Devagro

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden?
Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken?

Als expert kantoorgeluk breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen met de taken van de medewerkers volledig in kaart. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.