Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Duurzame akoestische panelen bij accountantskantoor Countable

Duurzaamheid,  akoestiek en kantoorinrichting

Duurzaamheid is niet langer een optie. Het is de norm. Zo ook bij kantoorinrichting en akoestische oplossingen. 

“Uit wat zijn de akoestische panelen gemaakt? Wat zijn de unieke eigenschappen?
Kan het nadien nog gerecycleerd worden? Is de ophanging permanent?”

Dit zijn vragen die steeds meer gesteld worden en waar wij ook actief mee aan de slag gaan. Onze duurzame akoestische panelen zijn dan ook uitgegroeid tot onze populairste oplossing om de akoestiek op kantoor aan te pakken.

De panelen kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit, een efficiënte aanpak van de akoestiek, een duurzaam karakter én eindeloze esthetische, creatieve mogelijkheden. Ze zijn gemaakt uit 100% gerecycleerde PET-flessen en ze zijn ook op hun beurt volledig recycleerbaar.

Duurzame akoestische panelen voor wand en plafond

De panelen kunnen zowel aan de wand als aan het plafond worden opgehangen. Doorgaans worden ze op +/- 10 cm van de wand of plafond bevestigd. Wil je een specifieke ophanging, dan kijken we samen welk systeem het meest geschikt is.

Duurzame akoestische panelen bij onze klant Countable

Onze klant accountantskantoor Countable verhuisde onlangs naar een prachtige locatie, een groenoase, in Kalken. Een ruim, smaakvol ingericht kantoor, enkel een goede akoestiek ontbrak nog in het totaalplaatje. Gezien focus en concentratie een must is voor de accountants werd er sterk ingezet op het behalen van een aangenaam akoestisch comfort. En ook duurzaamheid is een heel belangrijk item voor Countable, daarom was de keuze voor onze duurzame akoestische panelen snel gemaakt. Win-win!

“Een goede akoestiek is belangrijk voor de focus op kantoor en aan duurzaamheid hechten wij veel belang. Blij dat we met onze keuze voor de duurzame akoestische panelen 2 topics kunnen afvinken!”

Manuella De Mol, zaakvoerder Countable

Martijn Devos

Ben je geïnspireerd door onze duurzame akoestische panelen? 
Heb je ook last van een vervelende nagalm die leidt tot concentratiestoornissen? 
Vraag alvast een akoestische meting aan, ik help je graag persoonlijk verder!

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.