Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Futureproof kantoor voor VDA Sociaal Kantoor uit Waregem

Mensen met dezelfde visie vinden snel een match en dat is precies wat het project van VDA Sociaal Kantoor kenmerkt. Tom Vanden Driessche, bestuurder van VDA Sociaal Kantoor, staat volledig achter het belang dat een kantoor zowel functioneel, comfortabel, esthetisch als duurzaam moet zijn. Een plaats waar de medewerkers graag naartoe komen, om te werken en om te connecteren met de collega’s.

Samen met architectenbureau Cobras hielpen we mee aan de invulling van het kantoor. Het resultaat: een moderne en functionele omgeving die de bedrijfscultuur weerspiegelt. Een futureproof kantoor, klaar voor het nieuw hoofdstuk van VDA.

In dit project werd bijzondere aandacht besteed aan de akoestiek, een aspect dat vaak pas na het ontwerpproces aan bod komt, maar door VDA vanaf het prille begin is geïntegreerd:

• Boven de burelen en de vergadertafel werd er gekozen voor onze duurzame PET-plafondpanelen. Met een indrukwekkende grootte van 3000×2000 dienen deze panelen niet alleen als een functioneel absorberend oppervlak, maar dragen ze ook bij aan de stijlvolle uitstraling van de ruimte.

• Middenin het kantoor vormt zich een constructie met ingebouwde concentratiewerkplek en toiletten. Hier werd gekozen voor Elements panelen als wandbekleding. Dit is een naadloze, akoestische oplossing met een opvallend 3D-effect, wat ook meteen de eyecatcher vormt van het kantoor.

Ook ergonomie stond hoog op de agenda. Voor de werkplekken koos VDA voor het populair ergonomisch duo: elektrische zit-sta tafels en Hag Capisco bureaustoelen. De combinatie van deze twee zorgt ervoor dat de medewerkers heel afwisselend en dynamisch kunnen werken. Voor de vergaderruimtes werd er gekozen voor de Mixis Air en de Pola Light van Crassevig. Beide tijdloze en comfortabele stoelen, passend in de stijl van het kantoor.

“Naast de ergonomie en akoestiek vonden we ook de uitstraling naar de medewerkers en klanten toe heel belangrijk. We zijn uiterst tevreden met het eindresultaat! Alles werd perfect opgevolgd en tot in de puntjes afgewerkt! Alle lof voor LOFF Maatkantoren!”

Tom Vanden Driessche, bestuurder VDA Sociaal Kantoor

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ergonomie, akoestiek, duurzaamheid en esthetiek: De ideale mix voor een futureproof kantoor. Plan je een herinrichting van je bestaande kantooromgeving of start je binnenkort met een blanco blad? Ik help je graag verder!

Elise Harinck, Workplace & Acoustic Expert

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.