Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Hag Futu: 4 redenen waarom Conessence koos voor deze ergonomische bureaustoel

Conessence uit Gent, rekruteringsspecialist in finance – boekhouding – HR en engineering, hecht enorm veel belang aan het welzijn van hun medewerkers. Door het opsteken van enkele lichamelijke klachten wegens de zittende job, was de keuze snel gemaakt om te investeren in ergonomische bureaustoelen. Voor Melissa De Craemer, Jorn Debrock en het voltallige team waren 4 zaken belangrijk in de keuze van hun ergonomische bureaustoel.

1. Ergonomie

De Hag Futu is één van de beste ergonomische bureaustoelen op de markt dankzij het unieke balansmechanisme dat deze stoel typeert. Het balansmechanisme zorgt ervoor dat de gebruiker tijdens het zitten in beweging blijft en dat de kuitspieren continu geactiveerd worden. Dit zorgt voor een betere bloeddoorstroming waardoor je fit, alert en productief aan het werk blijft.

De Hag Futu is bovendien heel eenvoudig in te stellen. 1 hendel voor hoger/lager, 1 knop voor de zitdiepte, 1 schuifknop voor het kantelmechanisme en de rugleuning kan in één handbeweging versteld worden. Dit maakt dat de Hag Futu een ideale stoel is om met collega’s onderling te delen, bijvoorbeeld in flexwerkplekken.

De Hag Futu bureaustoel is bovendien voorzien van 3D armleggers, hiermee voldoet de stoel zowel aan de NEN-EN 1335 norm als aan de NPR 1813 richtlijn.

2. Esthetiek

Net zoals bij alle Hag bureaustoelen is er ook bij de Hag Futu geen gebrek aan design en esthetiek. Het is een stijlvolle, minimalistische bureaustoel die past binnen ieder interieur. In het zwart past hij perfect binnen industriële of moderne interieurconcepten zoals bij Conessence. Wil je meer kleur, dan is de stoel ook verkrijgbaar in 6 prachtige pastelkleuren.

3. Prijs

De Hag Futu biedt de ideale prijs/kwaliteitverhouding voor iedereen die wil investeren in een échte ergonomische bureaustoel.

4. De mogelijkheid om de Hag Futu te testen

Bij Loff heb je altijd de kans om (enkele) bureaustoelen op voorhand te testen. Iedereen heeft een andere zithouding, andere voorkeuren of eventuele klachten en soms is het moeilijk om een one-fits-all bureaustoel te vinden. Ook al vinkt de Hag Futu heel veel specificaties af waaraan een ideale bureaustoel moet voldoen, door te testen wist Conessence met zekerheid dat ze de juiste keuze maakten.

“Ergonomie is zeer belangrijk voor ons. Ook esthetiek, want we zitten in een nieuw en modern kantoor. Vooral het kunnen testen van de stoelen was voor ons een groot pluspunt, zo wisten we zeker dat we de juiste keuze maakten!”

Jorn Debrock, Director Finance Vlaanderen bij Conessence

Elise Harinck

Ben je geïnspireerd door deze referentie? Ook op zoek naar een échte ergonomische bureaustoel zoals de Hag Futu?
Ik help je graag persoonlijk verder in onze showroom of bij jullie op kantoor! 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.