Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Notariaat Liesbet Degroote | Bruno Raes

Het nieuwbouwkantoor van notariaat Liesbet Degroote | Bruno Raes is centraal gelegen in Kortrijk. Wij verzorgden voor hen het concept van hun kantoorinrichting. Op basis van 3D visualisaties werden enkele ideeën voorgesteld en waar nodig bijgestuurd door de klant, tot we tot de ideale setting kwamen. 

Voor de bureaustoelen viel de keuze op de HÅG 03. De HÅG 03 is een ideale one-fits-all stoel met balanstechniek en een minimum aan instellingen voor de gebruiker. Voor de tafels en de kasten werd er voor Palmberg gekozen, een Duits merk waar kwaliteit absolute prioriteit is. 

Op het vlak van akoestiek werd er in deze fase gekozen voor de Bits Wall panelen van Abstracta en een Softline scheidingswand. Beide oplossingen dienen voor extra absorptie van de geluidsgolven om het werken zo comfortabel mogelijk te maken. 

“Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Loff, alles is vlot en professioneel verlopen. Ook bij de issues op het moment van levering en montage konden we vertrouwen op de service na verkoop. Hiermee maakten ze voor ons echt het verschil!”

Wim Vandenberghe, notarieel medewerker van Notariaat Liesbet Degroote | Bruno Raes

Elise Harinck

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden?
Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken?

Als expert in kantoorgeluk breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen
met de taken van de medewerkers volledig in kaart. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.