Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Persona Accountants

Een paar jaar geleden werd er voor Persona Accountants uit Roeselare een nieuwbouwkantoor opgericht, bestaande uit grote, open ruimtes en glas. Door deze combinatie hadden ze te kampen met een enorm probleem rond akoestiek. In alle ruimtes klonk het heel hel en na enkele uren vergaderen of werken, werd iedereen snel vermoeid.

Na een grondige opmeting en look- en feel analyse, deden we een voorstel voor plafond– en wandpanelen, passend in hun huidige huisstijl. De kleuren van de baffles stemden we af op de bestaande combinaties, wat nu leidt tot een stijlvol en jong geheel. Voor de op maat gemaakte wandpanelen werd er gekozen voor tijdloze, inspirerende foto’s. Zo zijn de akoestische panelen niet enkel efficiënt en functioneel, maar vervullen ze ook een esthetische functie binnen het kantoor.

Ik kan enkel maar bevestigen dat het nu veel aangenamer en rustiger werken is sinds de akoestische oplossingen er zijn. Ik kan zelfs zeggen dat het aanvoelt alsof we in een nieuw gebouw zitten! Kortom we zijn echt van A tot Z tevreden over de samenwerking met Loff en het eindresultaat!”, Sofie Hoedt, bestuurder Persona Accountants.

“Het is precies alsof we een nieuw gebouw hebben! We zijn echt wel heel tevreden over de samenwerking en het eindresultaat.”

Sofie Hoedt, bestuurder Persona Accountants

Martijn Devos

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden?
Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken? Last van een slechte akoestiek of vervelende nagalm?

Als expert kantoorgeluk breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen met de taken van de medewerkers volledig in kaart. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.