Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Embo Architecten

Een strak en clean interieur vraagt uiteraard ook voor strakke oplossingen. Voor Embo Architecten kozen we voor akoestische, witte plafondpanelen met een zwevend effect. Hierdoor dienen de panelen niet alleen als akoestische demper, maar ook als eyecatcher in hun kantoorruimte.

“In onze zoektocht naar een akoestische optimalisatie van ons kantoor ontvingen we van Loff een snelle reactie op onze offerteaanvraag. Het correcte en gedetailleerde (prijs)voorstel werd meteen ‘gestoffeerd’ met enkele foto’s van eerdere realisaties.
De communicatie verliep uiterst vlot. De professionele en verzorgde plaatsing resulteerde in een stijlvol en tijdloos product dat zich naadloos integreert in het interieur.  En vooral: de verbeterde akoestiek zorgt voor een aangename werksfeer”, Marie Vancoppernolle | Embo Architecten.

De professionele en verzorgde plaatsing resulteerde in een stijlvol en tijdloos product dat zich naadloos integreert in het interieur.  En vooral:
de verbeterde akoestiek zorgt voor
een aangename werksfeer.

Marie Vancoppernolle, Embo architecten

Martijn Devos

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden? Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken? Last van een vervelende galm of kan de akoestiek in de ruimte verbeterd worden?

Als expert kantoorgeluk breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen met de taken van de medewerkers volledig in kaart. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.