Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Rogiers

Rogiers uit Waregem is gespecialiseerd in de verkoop, levering, installatie en onderhoud van alle klassieke tot CNC gestuurde machines en totaalprojecten. De volgende generatie heeft heel wat toekomstplannen en daarom doopten ze hun nieuw kantoorgebouw tot Rogiers 2.0.

“Gezien we volledig from scratch zijn begonnen aan het nieuwe ontwerp, hebben we samen de positionering van de werkplaatsen bepaald in functie van de samenwerking tussen de verschillende divisies. Voor de keuze van de bureaustoelen en de werkposten werd iedereen betrokken in de finale keuze. Alles werd uitvoerig getest door de medewerkers en er werd rekening gehouden met alle wensen. Uiteindelijk werd er gekozen voor het gouden koppel: de Capisco bureaustoel en de zit-sta tafel. 

De keuze voor Loff was vooral omwille van de creativiteit en de meedenkendheid in het totale project. De input was heel groot en het was leuk om te kunnen terugvallen op zo’n partner. Alles werd mooi uitgetekend en aan de hand van de renders konden we ons levendig inbeelden hoe ons toekomstig kantoor er zou uitzien,” – Michiel Vandaele.

“Het gebouw en het kantoor weerspiegelen perfect de identiteit van onze organisatie waarbij ergonomie en geluk op de werkplek heel centraal staan.”

Michiel Vandaele, Service After Sales bij Rogiers

Martijn Devos

Ben je de trotse eigenaar van een nieuw kantoorgebouw? Of is je huidige kantooromgeving toe aan een upgrade naar Het Nieuwe Werken? Wij zitten graag met jou rond tafel om de mogelijkheden en onze werkwijze te bespreken.

Martijn Devos, Workplace & Acoustic expert

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.