Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen ūüėČ

Referentie Soenens Sanitair & Verwarming Akoestische panelen Loff Maatkantoren

Soenens Sanitair & Verwarming

Soenens Sanitair & Verwarming bevindt zich in de recente bedrijfssite ‘Windhoek’ in Waregem. Zowel vanbuiten als vanbinnen typeert het kantoorgebouw zich aan een stijlvolle, strakke en hedendaagse uitstraling. √Č√©n minpunt was de akoestiek en de veel te lange nagalm in de ruimte. Mieke, CFO bij Soenens Sanitair & Verwarming, contacteerde ons voor het aanpakken van dit probleem. Er werd gekozen voor verschillende¬†wand– en¬†plafondpanelen¬†die het akoestisch comfort zo aangenaam mogelijk maken, zonder afbreuk te doen aan het strakke interieur. De witte panelen zijn onopvallend en naadloos ge√Įntegreerd. In de vergaderzaal werd een fotopaneel geplaatst, wat zorgt voor een subtiele, visuele onderbreking van de ruimte.

‚ÄúDe akoestische wand- en plafondpanelen zorgen voor een wereld van verschil qua nagalm in onze kantoorruimte. Vanaf nu kunnen we aangenaam werken en telefoneren. Het is absoluut de investering waard als je het mij vraagt.”

Mieke Van Betsbrugge, CFO bij Soenens Sanitair & Verwarming

Julie Crombé - Loff Maatkantoren

Hebben jullie ook een probleem rond akoestiek of nagalm in jullie (kantoor)ruimte? 
Wij zorgen voor een gratis akoestische meting en we bieden tal van mooie oplossingen om jullie probleem zowel akoestisch als esthetisch aan te pakken. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Julie Crombé, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het cre√ęren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het cre√ęren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.