Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Solvint

Onze klant Solvint koos voor de investering van 2 Framery O phonebooths om de concentratie en de productiviteit op kantoor te verhogen. De plaatsing van de Framery’s is heel duidelijk bepaald. De ene phonebooth staat op een centrale plaats op kantoor, zodat deze voor iedereen toegankelijk is. De andere phonebooth staat in het kantoor van de consultants, zodat zij zich heel snel naar de phonebooth kunnen verplaatsen bij een inkomend gesprek. 

De Framery O phonebooths zijn uitgerust met superieure geluidsisolatienormen, een echovrije akoestiek én hoogwaardige ventilatietechnieken. In praktijk betekent dit dat de medewerkers van Solvint vanaf nu in een 100% geluidsdichte én veilige ruimte kunnen (video)bellen. 

Veilig of – om het met huidige termen te benoemen – coronaproof omdat er continu verse lucht wordt aangevoerd via het plafond door middel van 2 ventilatoren die 21,5 liter per seconde doorvoert. Dat is 4x meer dan aanbevolen voor deze ruimte. Ook het materiaal binnenin de pod is gemaakt uit een antibacteriële, niet giftige polyesterstof.

“De phonebooths zorgen ervoor dat telefoongesprekken in alle privacy kunnen gebeuren. Dat vinden wij een grote meerwaarde, zowel voor de mensen intern als voor onze klanten.”

Alicia Lodewijckx, Talent Consultant bij Solvint

Martijn Devos

Hebben jullie net als onze klant Solvint nood aan een afgesloten ruimte om te (video)bellen? Benieuwd naar de ultieme ervaring van privacy, concentratie en stilte? Dankzij de toonaangevende isolatienormen bieden de Framery phonebooths een geluidstille werkplek. Kom langs bij ons in de showroom en ervaar het zelf.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.