Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Stiltewerkplekken bij Elaut NV

Elaut NV uit Sint-Niklaas is een gekende producent van amusementspelen en verdeelt wereldwijd elektro-mechanische spelen voor jong en oud. Concentratie en focus is een absolute must voor de kantoormedewerkers bij Elaut. Zowel tijdens vergaderingen als individueel werk.

Gezien de toekomstplannen voor een volledig nieuwe showroom én de nood aan stiltewerkplekken, koos Elaut voor 3 Framery 2Q units. Hierdoor konden ze na 2 dagen genieten van de geluidsdichte vergaderruimtes en de stiltewerkplek. Eens de nieuwe showroom werkelijkheid wordt, kunnen de pods makkelijk mee verhuisd worden zonder verlies van de geluidsdichtheid. Ook de aansluiting biedt flexibiliteit: dankzij het Plug & Play principe is er slechts 1 stopcontact nodig om iedere unit te voorzien van elektriciteit, verlichting en ventilatie. Binnenin zit de aansluiting voor een tv-scherm verwerkt.

Iedere pod kreeg zijn eigen doel én naam (voor het eenvoudig reserveren): 1 voor interne meetings, 1 voor focuswerk en 1 voor het ontvangen van klanten in alle privacy. De pods werden door ons voorzien van een geïntegreerd whiteboard en een module om een monitor aan te hangen. Mochten de pods later een andere bestemming of functie krijgen, kan de indeling makkelijk aangepast worden door ander, losstaand meubilair.

“De stiltewerkplekken zijn een meerwaarde op kantoor om ongestoord en vrij van prikkels te kunnen werken, vergaderen en onze klanten te ontvangen. Alle collega’s zijn enthousiast en dankzij de goede ventilatie is het aangenaam om enkele uren in de pods te werken.

Helga Verstraeten, PR & Marketing bij Elaut NV

Elise Harinck

Ben je benieuwd naar de voordelen en de mogelijkheden van onze stiltewerkplekken?
Kunnen we jou verder helpen een helder beeld te vormen over de indeling van je kantoor? En welke meerwaarde stiltewerkplekken voor jullie kunnen bieden?

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.