Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Winsurances

Verzekeringskantoor Winsurances uit Waregem is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar die zowel de particuliere als de KMO sector bedient van de juiste bescherming voor de meest uiteenlopende verzekeringssituaties. Er was nood aan meer ruimte voor het ontvangen van de klanten en daarom was het bouwen van een nieuw kantoor een logisch gevolg op hun groeiende klantenportefeuille.

Frederic, bestuurder van Winsurances, deed beroep op Loff voor de bureaustoelen. Na ons advies en het testen van verschillende modellen, was de keuze voor Frederic snel gemaakt. De HÅG Tribute was voor hem meteen een voltreffer. “Ik heb de stoel gekozen omdat ik hem persoonlijk heel mooi vind en omdat hij fantastisch goed zit. De beweeglijkheid, de stoffering en de verschillende aanpassingen zorgen ervoor dat de stoel heel comfortabel aanvoelt tijdens het zitten. Niet onbelangrijk als je weet dat ons werk voor 90% uit zitten bestaat.”

“Gezien we meer dan 90% van onze tijd zittend doorbrengen, was de keuze van de bureaustoel enorm belangrijk. De HÅG Tribute die Loff ons voorstelde, voldoet aan al onze verwachtingen!”

Frederic Windels, bestuurder Winsurances

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden?
Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken?

Als expert kantoorgeluk breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen met de taken van de medewerkers volledig in kaart. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.