Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

HAG-Futu-Mesh1100
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Stoffen:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Voet:
stervoet met of zonder wielen
Rugleuning:
600 mm
Breedte:
610 - 715 mm
Diameter:
730 mm
Zitdiepte:
370 - 450 mm
Zitbreedte:
460 mm
Gewicht:
16,2 kg

HAG Futu Mesh 1100

De HÅG Futu Mesh 1100 past naadloos in ieder modern kantoorlandschap dankzij zijn elegante vorm. Deze bureaustoel is een echte one-fits-all omdat de stoel heel snel aan te passen is aan individuele voorkeuren. De HÅG Futu Mesh 1100 is ook verkrijgbaar in bezoekersstoelen, wat zorgt voor een mooie balans binnen de kantoorruimte.

De HÅG Futu Mesh 1100 heeft een ademende, deels transparante rugleuning waardoor u geniet van constante ventilatie. De verstelbare lendensteun, achteraan geïntegreerd, kan je volledig naar wens instellen. Net zoals bij alle HÅG bureaustoelen maakt ook de Futu gebruik van de balanstechniek die de gebruiker in beweging houdt. De kantelweerstand is instelbaar, ook de hoogte en zitdiepte van de stoel kunnen heel eenvoudig worden aangepast.

De uniek ontworpen Futuknit stoffen zijn gemaakt van het fijnste polyester-breisel en zijn verkrijgbaar in zeven aantrekkelijke kleuren. De HÅG Futu bestaat in 2 varianten, namelijk de HÅG Futu Mesh 1100 en de HÅG Futu 1200. De mesh-variant kenmerkt zich vanzelfsprekend aan de meshrug, de Futu 1200 typeert zich door de volle bekleding van de rug. Download de Futu brochure voor alle mogelijkheden, kleuren en stofferingen.

Prijs vanaf €669 excl btw

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoelOf wens je graag meer informatie over ons aanbod?
Het unieke balansmechanisme moet je echt zelf ervaren om het verschil te voelen.
Je bent welkom in onze showroom, of indien gewenst kom ik ook graag bij je langs op kantoor.

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Over HÅG

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Via onderzoeken en gebruikerstests brengt men alle behoeften en voorkeuren van kantoormedewerkers in kaart om zo stoelen te ontwerpen die zich aanpassen aan de manier waarop gebruikers werken.

Wat de HÅG bureaustoelen zo uniek maakt is de Balance® movement technologie. Deze unieke bewegingsmechaniek zorgt voor regelmatige, onbewuste bewegingen van het hele lichaam. Of met andere woorden: HÅG bureaustoelen zorgen ervoor dat de gebruiker continu in beweging blijft, zonder dat hij of zij hierbij moet nadenken. Deze onbewuste bewegingen helpen je dan ook om energiek, gezond en productief te blijven gedurende de werkdag. Dé ultieme oplossing voor dynamisch zitten.

Gezondheid en duurzaamheid gaan vaak hand in hand en dat is ook bij HÅG een belangrijk aspect. Tijdens het productieproces wordt er rekening gehouden met een laag energieverbruik, een minimum aan afval en gebruik van gerecyclede materialen, die op hun beurt ook terug gerecycled kunnen worden. 

De combinatie van al deze troeven én het Scandinavisch topdesign zorgt ervoor dat de HÅG bureaustoelen al meerdere awards hebben binnengesleept op het vlak van ergonomie, design, kwaliteit en duurzaamheid.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.