Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Noor-Up-RBM-Kantinestoelen-Loff-maatkantoren

Noor Up

De Noor Up van RBM is de hogere variant op de Noor. Met een zithoogte van 63 centimeter is deze stoel perfect inzetbaar in iedere eetruimte of andere gemeenschappelijke ruimtes waar gemoedelijke gesprekken gevoerd worden en waar de sfeer dynamisch is. De Noor Up is stapelbaar en dus ook perfect op te bergen wanneer er minder stoelen nodig zijn. De RBM Noor Up bestaat uit een fineerschaal in natuurlijk of donker eiken, die perfect te combineren zijn met de verschillende kleuren. 

Prijs vanaf € 277 excl btw (ruime keuze qua uitvoering)
Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Vergaderstoelen of bezoekersstoelen? 
Of wens je graag meer informatie over ons aanbod? Ik kom met veel plezier bij jou langs!

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Over RBM

RBM vertegenwoordigt Scandinavische designidealen en creëert stijlvolle, functionele en tijdloze meubels. Het comfort van de gebruiker staat centraal bij ieder ontwerp. Een stoel moet functioneel zijn, maar vooral goed zitten. Dat is de visie waar RBM 100% achter staat. Kortom, RBM vervaardigt klassiekers die lang meegaan, er altijd goed blijven uitzien, met een subliem comfort voor de gebruiker. Bovendien draagt RBM het milieu hoog in het vaandel. Om ervoor te zorgen dat ze milieuvriendelijke producten kunnen maken, volgen ze 5 criteria: laag gewicht, weinig componenten, verantwoord materiaalgebruik, lange levensduur en een eenvoudige demontage aan het einde van de levensduur van het product.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.